FIONOR: takze tady je dlouhodobej trend (od cca prezidenstkych voleb, 3+ roky) upadek, tentokrat velky upadek, rozchod se STAN (coz pro krajsky volby urcite TOPce nepomohlo))
stale stejnej hejt proti kalouskovi (rek bych, ze to uz nezmizi) a nej osobnosti sou porad prave Kalousek.... a trollici ucho Feri (ten oslovuje ale jen adolescenty a ani to jim nedochazi), kampan delaj jak banda debilu... dlouhodobe - odchod Kalouska by sic dost volicu ocenilo (par se jich asi i vratilo), ale je ta strana jeste vubec schopna bez Kalouska prezit? (o tom taktez pochybuju)
proti tomu Babis de od toho sameho roku (2013) jen nahoru, nema na to vliv Capi hnizdo, ci cokoliv jineho (protoze do marketingu vali asi slusnou vatu a je to uplne jina liga)... momentalne teda nevidim nejmensi duvod, co by se melo zmenit na stavajicim trendu
- Kalousek za rok nebude popularnejsi, tim sem si jistej... a jak to sleduju letos, moc mi nenapada, co by melo Babisovi uskodit (ze ho nevolim je asi jasne, ale on ten vysledek proste ma, pruzkumy sou vesmes podobne dlouhodobe)
EET mu taky neskodi, protoze to se asi netyka moc primo Babisovo volicu (tech kterych se to bude tykat, tem uz to muselo dojit davno)
ja realne neverim, ze se topka probere, naopak si myslim, ze pristi rok do PCR shori a uz to neda nikdy - na druhou stranu, ja je kdysi volil, volil sem i Karla... ale to uz je imho fuc