• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: možná na eurosportu, tam je teď atletiky hodně
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    múj kamarád dela v redakci sportu na čt. Pristi rok konci zlata liga a bude diamantova - sakumprask 14 závodu. Bohuzel na to nemají peníze a bude jich jenom cca 5 v televizi :(
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    17/07/2009 Meeting Areva Paris Saint-Denis FRA
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: muaaaaaaaaaaaaaaah
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: A je to tu Wariner vs Merritt in the 400 tops a strong bill in Athens – Preview – World Athletics Tour

PLUTO: No měli by pořadatelé mítinků vypsat lepší prémie jen za překonání o víc než centimetr.. aby se Jelenka snažila
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: má trenéra bubky a od tý doby to stojí za píču
    btw co říkáte na LIBOVOU STOVECKU?:)
    tyson+asafa+usain=MAXIMALNI ORGASMUS :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Je škoda že si u tyčky rekordy mohou diktovat jak to chtějí takže plus jeden cm je njů rekord (mě sere) :o) Jelena nějak nedává poslední dobou ale to je třeba nějaká její taktika do budoucna.
    Tero si už myslel ale Thor mu vystavil príma stopku :o)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Tojo, vypadalo to, že nemá formu, Tero už se možná viděl s jackpotem v kapse a najednou tohle.
    A Jelena Isinbajevová by už mohla konečně začít pořádně skákat, přihodit nějakej světovej rekord, snad nevyhraje Zlatou ligu jenom na skoro základních pokusech.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Poslední hod Thorkilsena byl taky výbornej :o)

MAKOSHARK: a ted si vem kdyby nezadrobil, tak je to přes 9 :o)

MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: V úkrytu před dopingovou kontrolou?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    dopíče!Proč ten Dusík neříká kde je LaShawn Merritt a Jeremy Warriner? Copak jsem jasnovidec?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A nechápu, jak může Dwight P. skákat 860 a takhle zadrobit před odrazem
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Mně se od Bekeleho naposled líbila pětka na olympiádě, tam si je krásně povodil. Tady akorát zas perfektní styl běhu jak z učebnice antropologie, ale časy by mohly být lepší.
    Víc se mi líbila patnáctka žen, 3:56 je super, no a samozřejmě Tyson
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Myslim že Bekele ahoj pocem kam jdeš :o)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    IAAF Athletix 2009

10. 7. 2009, 15:55 - ČT 4 Sport

Sport, 30 min

Magazín nabízející přehled vrcholných atletických událostí i pohled do zákulisí královny sportu
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Golden League Řím

10. 7. 2009, 20:00 - ČT 4 Sport

Sport, 120 min

Přímý přenos 3. závodu seriálu nejprestižnějších světových atletických mítinků
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Já byl pryč a nic neviděl, teď koukám na výsledky a to osmikilo- Jurij je zpět, super. A jinak co to je za disciplíny? 1500m i míle, trojka i pětka? A ještě v hrozných časech. A na ženské osmistovce by snad vyhrála naše Lenka Masná.
    Letošní Zlatá liga zatím nic moc, ale teď bude Řím a Paříž, ty mám nejradši. A doufám, že Oslo už konečně vyřadí.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    postřehy z dnešního klání :) 1) luxusní soubojo 800 2) kde byl Jeremy dopice :D 3) libilo by se mi priste tyson,asafa a usain což nebude 4) lolo jones a ema greenová jsou mega mícy :) 5) všimli jste si těch letnitlokevjch nehtu? 6) co mela být jako ta dálka? LOL 7) proč se mi zdálo, že oba komentátoři kecali mega potichu? 8) potvrdilo se, že obsazenost a i úroveň tohodle meetingu je nejhorší 9) mega závist těm lidem u staďáku 10) proč je hafo Norů tlustejch jako prase? 11) ty Etiopani s čepicema nastranu byli jako ROFLMAO 12)chudák na tom 800 kilu :( a ná závěr bych si dovolil soutež o nejhezčí atletku a navrhuju Emu Greenovou :)

a co vy a co na to Jan Tleskač?:D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Každá League je dobrá :o) i ta nejhorší
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Sakra a já budu pryč, ale Oslo je stejně z Golden league nejhorší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam