• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    To napsaly nějaký australský noviny, oficiální výsledky nejsou
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: pyčo woe doslova :oD
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Tak Caster má zarostlý koule v dutině břišní místo vaječníků, tak to mi ho VYNDEJTE tywe :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: po tý desítce co si ted dal, budeme od tebe očekávat jen to nejlepší :o)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: koukam, že USK nemá nikoho ani v áčku na delší běhy; no jeden bod by byl dosažitelný na pětce:) ale nebyla by to sranda
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Makosharku tady máš výsledky za baráže http://online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=11244 aby ses mohl alespon kouknout jak bys to dal... Jinak jsem koukal že tam závodil i Viktor s Danem.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    a chicherovou s nima prosim :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Gordeeva a scholina - sezente s nima nekdo nejaky lesbo videa :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: jj, záznam na 4, přímej přenos na eurosportu
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: to asi nikde nebude co?:(
    Světové atletické finále

13. 9. 2009, 22:15 - ČT 4 Sport

Sport, 150 min tohle jinak dneska je..
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: muaaaaaaaaaaaaaaaaah
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Otázka na tiskovce pro Usaina. Takže už jde jenom o souhlas jeho trenéra. A akorát teda Kenenisa souhlasil se sedmistovkou:)

There is increased talk about a 600m race with distance star Kenenisa Bekele. Would he consider it?

“To me running a 600 would be really interesting. It’s been a while since I’ve done it but I think it would be fun. So if my coach decides to let me do it, then I would definitely do it. It would be really interesting. I think a lot of people would definitely want to see that.”
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    NUSIK: pokud vim, tak to pomaha na regeneraci svalu, ale slach? To slysim poprve
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    RUSTFIZZLE: tepla studena voda stridat
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    http://www.sport.cz/ostatni/atletika/155958-meli-ji-za-kluka-ted-je-z-caster-semenyaove-fotomodelka.html

Je otázka, jestli je v tom nevinně a skutečně tohle tajemství o sobě nevěděla.
    Každopádně, jestli IAAF zrušila testy pohlaví, tak je to jejich problém a bylo by hloupý ji dodatečně diskvalifikovat.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    ještě jedno její stejný gesto....prostě ne!

LOVEC
    LOVEC --- ---
    RUSTFIZZLE: ja bych to nijak nehrotil a jen to nechal odpocnout, taky me sem tam chytne nejaka slacha. U me zatim stacilo dat jeden pauzu a bylo to pryc. Pockal bych dokud bolest neustoupi par dni a pak nejak zlehka postupne zase zatezovat.
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    PLUTO: Za doktorem jsem byl; je to jen ten vaz, ostatní se zdá být v pořádku. A řekl mi akorát, že týden nemám běhat a co nejméně to namáhat. Jo, a dal mi léky proti bolesti, které regeneraci asi moc neurychlí :)
    Proto se tady ptám na nějaké tipy (jestli to masírovat, dávat zábaly, držet v teple či teploty střídat, etc), protože tady je největší šance na výskyt lidí, co s tím mají zkušenosti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam