• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: ouu tak to jsem na něho zvědavej jak se stim popasuje....doufám, že ho dá.
    Jsem zvědavej jestli někdo někdy překoná hranici 2 hodin :)
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Kenenisa dneska poprvé na sněhu a až 4. místo. http://www.iaaf.org/CROS10/news/newsid=55256.html Pro Tirunesh asi sníh no problem
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    caster bude mít medaili, ale neřeknou, jestli je chlap, nebo ženská to mě poserte :). IMHO je chlap, ale nechtěj mít na krku žaloby, tak mu to nechaj :D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: a že vás seznámí a bude rande.... :)
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    MAKOSHARK: lol :-))
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Mi říkal otec, jak se seznámil v hospodě se Špotákovou. Prej říkal, jak je syn velkej fanoušek:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Je to náhoda, že "problémoví" atleti jsou z JAR?:)
    LVA
    LVA --- ---
    PLUTO: hm, taky myslim..potrebuje min pohonu, ma min kyseliny..no ale ti vedatori to asi umi lip.

Jinak dalsi vyvoj causa Caster Semenya: http://aktualne.centrum.cz/sportplus/ostatni-sporty/atletika/clanek.phtml?id=653451
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Je to snim taky pěkně těžký....já si taky myslim, že ty protézy oproti zdravím lidem mu pomáhají.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: a hned v první větě se píše, že je to 10 vteřin na 400m:)
    jestli má ale tak vysokou frekvenci kroku a přitom tak čas "jen" 46,25, tak musí mít hodně krátkej krok, což bude možná zas tím, že nemá odraz z kotníků (když kotníky nemá ). Jestli zohlednili všechny tyhle věci...
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Bolt adoptoval malého Bolta http://www.iaaf.org/news/kind=103/newsid=54832.html. Za pár let bude skoro třikrát rychlejší než "tatínek":)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: mohli by jim prát dresy maximálně...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: jako dobrovolniky leda :d
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: By mě zajímalo, kolik Keňanů se skutečně dokáže atletikou uživit. Když se vezme to množství běžců v těch kempech; asi jen zlomek z nich.
    Pak je skoro neuvěřitelný, že i u nás jsou běžci profesionálové. Přitom s jejich výkoností by je do žádného keňského kempu ani nevzali:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: máslíčka :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Teď jsem četl o veřejnejch závodech na dráze v Keni. Na každém se běží v průměru 10 (slovy "deset") desítek. V každé průměrně 30 závodníků. A i ten nejpomalejší ze 300 běžců to dá pod 30:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    LOL :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam