• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: ... a s tema botama mas pravdu, ty minuly se po jednech velkejch zavodech rozpadly ;-)
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK:
    GLACIER: Ja to jako myslela tak, ze podpora atletiky neni zbytecne velka. moznosti ziskavat zkusenosti z vetsich a/nebo zahranicnich zavodu minimalni, hodne si musi platit sami, blbe se shani sponzori (hlavne pro jednotlivce), skoly vrcholove atlety taky moc nepodporuji.... mam to doma, tak to znam z vlastni zkusenosti....
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Uchov skáče např. vejšku ve sprinterskej tretrách :) v botech to nebude :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MILUNI: myslim ze to byla MEGA smula, ne proto, ze dvorak nevi, kolik peneze bude potrebovat, nebo jaky a kolik ma nakoupit bot pro atlety....
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: Potlačovaný?
    No není to jako třeba v Americe, kde Nike financuje běžeckou skupinu v Oregonu, a vznikli tam v rámci té jedné jediné skupiny 4 běžci s pětkou pod 13, jediní běloši konkurenceschopní Afričanům a několik běžkyň na středních tratích, co berou medaile na MS.

Jinak naši jsou právě letos skvělí, problém je, že nebyly medaile
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Uprimne pri podminkach, ktere nasi reprezentanti maji je to skvele, ceho dosasli!!! Kdyby meli ty spravne podminky, byli by lepsi, ale..... proste u nas je atletika velmi potlacovany sport.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Že to ideálně nevyšlo primadoně Špotákový, mě nemrzí tolik jako Svoboda a Hejná; ti si to nejvíc zasloužili
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: A to jsem čekal (samozřejmě to byl superoptimistický odhad:) 3. místo v medailovém hodnocení národů za Ruskem a Německem:-) (od Francie jsem tohle nečekal)
    Zlato-Špotáková, Svoboda
    Stříbro-Frydrych, Hejná, Holuša,
    Bronz-Masná, Veselý, Rosolová, Ptáčníková, štafeta 4x400, Klučinová
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Tak z ME totální zklamání.... :( nemalá smůla :(
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: tak tak....z dneška velký zklamání...čekal jsem nějaký to cinkání kovů a ono prdlajz s octem
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    400, 1500, 800 LIBOVEC a naši MEGA SMULA!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: tak dnešní den na ME stojí za vyližprdel:-/
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Snad Hejnová aspoň ten bronzík
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Ted jsem to chtěl napsat...že se nám to sype jako domeček z karet :( docela smůla tadle Evropa
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    tak to je v prdeli:-( Rosolová nic, to se dalo čekat, ale Svoboda...:-(((
    včera Špotáková jen bronz, nakonec toho asi moc nebude
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Skoro 3 oštěpaři ve finálku...to by byl hezkej pohled....pro mně určitě :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: tak to budu držet palce až za ušima :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dneska hlavní den a snad největší medailové žně. Od 18:30 J. Ptáčníková v tyči, 19:35 Rosolová 400m, 19:50 Svoboda 110m překážek, 21:40 Hejnová 400m překážek a 21:50 Masná 800m.
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Pepa Prorok se taky pochlapil :-)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Holuša je dobrej frajer v semifinále- od startu poslední, si protahoval krk, uvolňoval krční pateř, nebo co to dělal v prvním kole, a 200m před cílem šel z posledního na druhé místo. Nakonec mu to ale skoro nevyšlo.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: jsem neviděl, ale čas mohl být lepší; LeMaitre prej zaspal?
    Stovka mohla být jeden z běhů, kde bude světová úroveň; jinak bída, taková třeba patnáctistovka, to je tragédie, co tam běhaj
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    LIBOVY kilo!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Afričany mám rád, ale sledovat je i ve finále ME mě tolik nebaví:-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam