• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MILUNI: jak se pozname?;) vís, ze je tam dycky plno ne? OLOL
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: No ja rozhodne :-) Mlade mi tam pobezi, doufam.... dneska ma prvni zavod.
    Jen nevim, jak to budu stihat z prace :-)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    a já jsem v Budapešti, byl jsem snad na všech Odložilech od roku 98
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Super žůžo dobrodrůžo...uděláme si tam vlastní kotel :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: pujde sna i onasys ajuanita a miluniiiiiii ;)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Takže 13.6 dáme sraz kde a v kolik? :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    a NEZAPOMENTE na OSLO ve ct!!!!!!!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    13.06.2011 Premium mítink EAA-Memoriál Josefa Odložila - Praha
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: No když doběhla a šla si dát vítězný kolečko tak tam byly i pohledy zezadu a je to fakt strašný monstrum. Carmelita její prdel, ruce...prostě všechno brrr...
    Oliver je to tuplem to stejný...holt asi dobrej oddíl :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    steroidy v akci, bohužel jsem nenašel fotku Carmelitinýho zadku, na Oliverovi pracovaly steroidy jak photoshop, takhle normální člověk nevypadá

MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: dvě míle byly jak průhledná detektivka, už tak od 3 kol do cíle jsem věděl, že vyhraje Lagat. Nechápu, proč Kipchoge nebo Tariku za to trochu nevezmou, když vědí, že jinak jim Lagat nakope ve finiši prdel

MAKOSHARK:A srovnej Alyson se steroidní Carmelitou ze stovky, ta už není tak asexuální, co?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: nesmí se ulít tak, aby to využila ve svůj prospěch; v tom závodě vidíš, že se pohla, vypadla z bloků, ale neběžela; teprve když vystřelil, tak se znova rozeběhla- tzn. nebyla to pro ni žádná výhoda, takže je podle ně naprosto v pořádku, že ji nechali běžet
    stejně pak už byla úplně rozhozená a nic nezaběhla
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: a ted mi to dopice vysvetli..co id MILUNI, ta by mohla vedet ;)?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Čočku jo, ale byla druhá vid :) ikdyž na tý první rovince fakt nějak záhadně zpomalila. Jinak pustili i toho černouška na stovku. Tomu taky nedali STOPku.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: a jeste zabehla peknou cocku....
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Ty vole to taký nechápu....todle jsem si přesně říkal, když jim dali jakoby nějakou domluvu. To potom to pravidlo můžou uplně zrušit když je to na vůli rozhodčích. Být federací, tak bych je diskvalifikoval dodatečně.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: DOKONALA ta mile a dve mile!

Jako co to je? Ze je nediskvalifikovali? Jako proc? Dyk je to v pravidlech ne?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    dopicy od osmi...snad to opakujou rano...
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Milan Kocourek dneska na dráze 10km za 29:09, tak to je paráda, úžasné zlepšení, konečně máme běžce, co není úplný tragéd:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tak Eugene parádní mítink, co? Podle mě zatím nejlepší diamantová liga vůbec (tj. lepší i než všechny loni)

Lagat si to dokáže perfektně rozvrhnout, doufám, že vyhraje 5km na MS. Škoda že spadla Christina Wurth-Thomasová, vždycky to táhne. Zajímavý, že jediná světová "vytrvalkyně" z Jamajky, vítězka na 800m, se jmenuje Kenya:) Kaki pěkně, ale Rudisha si ho na MS dá.

A viděl jsem dneska Caster, ale kdo vypadal ještě míň žensky, byl Carmelit Jeter. Sice jí věřím, že je žena, ale která jí steroidy k večeři. To snad nebylo možný ty nohy..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam