• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: to je divne protoze britsti komentatori rikali ze ony prave mezi sebou rady spolupracuji, ale zase je tam i velka rivalita samozrejme...

no na te stovce vubec chybi hodne bezcu, ne? bohuzel jsem nevidel vsechny rozbehy, jen ten s boltem a pak nejakym francouzem, tak moc nevim..

btw. vsiml sis tehle faktasticke dalkarki? Ach!!! http://www.daryaklishina.com/
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: rozběh s Boltem Bolt rozhodl po 20 metrech, na 50 meterch se otočil a zjistil, že 20 metrů za ním nikdo:)
    A Keňanky asi nemaj Etiopanky moc rády, jedna posílala Melkamuová v průběhu prstem do hajzlu a v cíli jí ani nechtěly podat ruku
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: krasne to posledni kolo odsprintovala! jinak jedna z tech japonek mela fakt hustej styl, ruce skoro uplne dole...a hrozne se pletli do cesty! :)

Bolt jinak zase ve forme takze bych rekl ze zlato ma jiste zase vypustil poslednich 50m...
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: desítka byla úplně vynikající, takovou spolupráci člověk dlouho na závodech neviděl, Vivian si běží pro zlato i na pětce
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Zítra v noci ženský maraton. Pak v poledne desítka žen, kde běží

VERSUS

MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    S Bekelem se už učí i děti v Americe počítat, výňatek z americké učebnice:

On August 26, 2005, the runner Kenenisa Bekele of Ethiopa set a world record for the 10,000-meter race. His time, in seconds, at 2000-meter intervals are recorded in table 1.11, where t= f(d) is the number of seconds Bekele took to complete the first d meters of the race. For example, Bekele ran the first 400 meters in 629.98 seconds, so f(4000) = 629.98. The function f was useful to athletes planning to compete with Bekele.

Table 1.11: Bekele's Running Time
    d(meters) ------ t = f(d) (seconds)
    ---------------------------------------
    0.................................. 0.00
    2000............................ 315.63
    4000............................. 629.98
    6000............................. 944.66
    8000............................. 1264.63
    10000........................... 1577.53

Let us now change our point of view and ask for distances rather than times. If we ask how far Bekele ran during the first 629.98 seconds of his race, the answer is clearly 4000 meters. Going backward in this way from numbers of seconds to numbers of meters gives f^-1, the inverse function of f. We write f^-1 (629.98) = 4000. Thus, f^-1( t ) is the number of meters that Bekele ran during the first t seconds of his race. See table 1.12 which contains values of f^-1.

Table 1.12: Distance run by Bekele
    t(seconds) ------ d = f^-1(t) (meters)
    ---------------------------------------
    0.00 .................................. 0.00
    315.63 .............................. 2000
    629.98............................... 4000
    944.66............................... 6000
    1264.63............................. 8000
    1577.53............................. 10000

The independent variable for f is the dependent variable for f^-1, and vice versa. The domains and ranges of f and f^-1 are also interchanged. The domain of f is all distances d such that 0 < and = d < and = 10000, which is the range of f^-1. The range of f is all times t, such that 0 < and = t < and = 1577.53, which is the domain of f^-1.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: MEGA BUZNY :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Tak to je o prestiži, že jo. A platí to hlavně na mítíncích, na MS nebo OH by se měli potkat, Asafa se určitě nevyhnul, že by se bál; buď se fakt zranil, nebo se třeba bojí dopingové kontroly:) Velká škoda, letos byl nejrychlejší, konečně mu to zlato mohlo vyjít
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    To sprinteři dělají často, že se vyhýbají střetům s ostatními...což mi přijde jako trapárna a vlastně to dělají jen sprinteři....že se potkaj všehovšudy 1x do dvou let třeba. Buzny :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    LOVEC: Nic proti Boltovi nemám, ale už je ho trochu moc, a vůbec by mi nevadilo, kdyby za rok na Olympiáde prohrál s Tysonem Gayem i Asafou. Aspoň by ho to motivovalo ještě nekončit a třeba přejít na 400m
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    MAKOSHARK: taky jsem to dneska četl a říkal jsem si, že kdybych byl zastáncem konspiračních teorií, tak bych si pomyslel, že Usainovi někdo čistí cestu :-))
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Potvrzeno, Asafa neběží.
    Secret is out: Powell won't run
    http://www.theage.com.au/sport/athletics/secret-is-out-powell-wont-run-20110825-1jcfj.html
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    iaaf.org - International Association of Athletics Federations
    http://daegu2011.iaaf.org/NewsEventPreviewsListDetail.aspx?id=61216
    Hejnova, fourth in last year's European Championships, given her SDL victories in Oslo and Paris cannot be discounted but it is more likely the threat from that Area will be led by Russia's Barcelona gold medallist Natalya Antyukh and Vanya Stambolova of Bulgaria who have recorded marks of 53.75 and 53.68 this year.

Debil, ten "rozumí" atletice. Anťuchová ani Stambolovová nejsou soupeřky pro Hejnovou. Vyhraje Kaliese Spencerová, ale do dvou let jí prokážou doping a zlato vrátí.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: jsem četl na letsunu.com id id Sprint Geezer, že Gatlin byl na střední škole úplnej průměr, pak začal brát drogy a zaběhl najednou pod 10s a hlavně ten efekt drog u něj přetrval dlouhodobě:)

jinak tohle je tam taky zajímavé
    Kirani James: Atletický talent, který může být větším fenoménem než Usain Bolt | sport.ihned.cz - Atletika
    http://sport.ihned.cz/atletika/c1-52512960-kirani-james-atleticky-talent-ktery-muze-byt-vetsim-fenomenem-nez-usain-bolt
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Seděl jsem doma s nožem na zápěstí, ale už jsem zpátky, tvrdí sprinter Gatlin | sport.ihned.cz - Atletika
    http://sport.ihned.cz/atletika/c1-52647870-sedel-jsem-doma-s-nozem-na-zapesti-ale-uz-jsem-zpatky-tvrdi-sprinter-gatlin
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: tak když ji znáš, tak proč se mě ptáš, kdo to je?:) Letos v Ostravě asi nebyla, možná už skončila, ale na Odložilovi bývala pořád. A bývala celkem dobrá, ne ve světě, ale v Evropě. Na ME mívala medaile ze dvoustovek
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: a myslíš, že jsem se na ní doprdle nedíval? Tu jsme viděli v Ostravě, nebo jak?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: tak UTFG jak jsem ti radil
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: alenka ne sem si to spatne precetl
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: jaká Lenka?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: a kdo je lenka?