• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: byls o prsa rychlejší
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    JEZISEK: Kosič má recht, vyhrává ten kdo tam dal dřív hrudník. Taky se říká, že vyhrál o prsa :)
    A kdo tipoval co?
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    myslym, ze hrudnik. ale ruku do ohne bych za to nedal
    JEZISEK
    JEZISEK --- ---
    mám dotaz. Vedu spor s kámošem co rozhoduje na cílové fotografii? Je to hlava nebo ramena? Díky
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Rudisha dneska 1:41.33, těsně za SR
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Jak cvičí Abubaker Kaki, 2. na 800m na MS
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: škoda že jsem nebyl součástí sovětské komise, co naprojektovala Jurije z Ovetta, bych byl kreativní a vymyslel mnohem víc sovětských hrdinů sportu
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: jenom proto, že dva roky nezávodila a trochu to podcenila, mysleli si, že nemusí trénovat, teď se poučí

stejně jako Kenenisa, jeho manažer taky říkal, že si věřil, ale teď se po Daegu poučil
    nestablní je nejvíc Uchov, ale tam je to, jak odhadne vodku
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: jsi dobrej MENGELE :DDDDDD
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: a teď jsem přemýšlel, co by se stalo, kdyby měl kenenisa dítě s Jelenou, a myslím, že by z něj byl nejlepší běžec na lyžích všech dob
    spojil by silově vytrvalostní a běžecké vlastnosti Kenenisy se sílou a stavbou těla Jeleny, která se víc hodí na lyžařskou práci do sněhu

už Kenenisa jako silovější běžec, což prokazuje svojí dominancí v krosu i v bahně, by byl hodně silnej na lyžích, ale prvek Jeleny by z jejich syna udělal legendu
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: neni snad nikdo na svete kdo ma takhle nestabilbni vykony
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: stejně ale myslím, že za rok na OH budou s Kenenisou největší dominátoři
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    jelena je KUNDA vsech kund...
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: jo apomel jsem mas pravdu, skokanky po pyči!! :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: česky říkáme skokanky o tyči:) A Jeleně se už člověk musí smát, to je hrůza; jinak máš pravdu, sprinty byla výjimka, 110m překážek s Roblesem a 400m s Grenaďanem byly taky super, ale technický disciplíny a delší běhy byly slabší (akorát se mi líbilo, jak si to "Máša" na osmikilu zas pohlídala a všechny přesprintovala)
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    jakto? Blake si udelal OR, Pearson zas pekne vyhrala, pole skokanky ukazaly krasne briska a zadecky, ja si nemuzu stezovat :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    dneska první mítink po MS výkony nic moc, škoda, přitom je Curych vždycky nejlepší ze všech, už se ale těším na Brusel, možná se ještě ukáže Bekele na desítce a má se tam snad běžet čtvrtka opačně - po směru ručiček
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: joj, kdybych pluskoval mel bys hned jedno! :D
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: :D to je presne ono, i kdyz tady vynikl uz jen ten Lagat :D No je pravda ze Merg se i po 5ooo metrech porad kouka Farahovi na prdel, jak delal ve vsech bezich :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam