• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: jak jeden den? mítink trvá jeden večer, jsem asi nepochopil otázku
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: to je vzdy jen jeden den?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A zítra poslední diamantová liga v Bruselu. Jsem se zas těšil na Kenenisu, kterej poběží 10km, ale desítka je od 19:30 a přenos začíná v 20, takže nic
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    tak koukam ze ten muj vtim o tom jak se vsadi helenka s jarmilkou kdo ma delsi chlupy na hrudi nebyl vtip ale realita..
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Musim na to mrknout....když se všichni kouknou na Jarmilu tak musí bej uplně jasný, že něco takovýho prodělávala taky a klidně tomu věřim, že oni o tom vůbec nevěděli.
    Dost by mě zajímaly fotky z jejího mládí :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: :DDDDDDDD
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: jsem z toho měl skoro noční můry; mimochodem tady ten už muž se nakonec oženil s německou plavkyní, do který to prali už asi od 13 let, v 15 letech už měla zlata z OH a v 16 jí doktor řekl, že už je tak změněná, že nebude moct mít děti
    stejně jako Jarmila u nás i většina z nich myslela, že berou jen vitamíny; jedna tam říká, že jí něco přestalo hrát, až když jí narostl knírek
    jinak tam ukazujou, že chlupatý záda, nohy a hlubší hlas byly jedny z častějších prvních vedlejších příznaků
    Jestli Glaciera poznamenal jenom pohled na Vandu ve špatnou chvíli, tak ať se na tohle vůbec nedívá:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: si dal odkaz do běžecký audítka a sem ne...tak ještě pro info

Doping for Gold | Secrets of the Dead | PBS Video
    http://video.pbs.org/video/1239877248/
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Viděl jsem ten dokumetn, co jsem linkoval do běžeckého klubu a je to hodně drsný. Některý německý atletky si po kúře museli nechat změnit pohlaví, protože ten doping z nich udělal muže.

tenhle chlápek se narodil jako žena a soutěžil jako německá atletka, ale doping z ní udělal muže
    tady ještě jako žena, ale už po vlivu dopingu:
    a tady ještě aspoň trohu vypadá žensky
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: o on-line rozhovoru jsem nevěděl, ale mám evidentně dost svých zástupců:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    PLUTO: Michale prokoukl jsem tě...si dával otázky alias Osvald Moučka vid :)

Otázka:Báro, jsem rád, že vám opět vyšla pomsta za rok 1968, kdy jste se zbraní v ruce bránila před Abakumovovou naší zem. Ještě jednou - díky!
    Odpověď:Taky moc děkuju. Pro mě to mělo význam v roce 2008, tehdy jsem to cítila. Teď je to jenom normální závodění proti občas nepříjemné Rusce.
    Otázka:Báro, ještě než začnete odpovídat, tak se zamyslete na tím, že někdy mlčeti znamená zlato a mluviti z cesty - ve vašem případě - maximálně stříbro. Co si budeme povídat. Ve sportu, který dělá vrcholově 5 atletek by +- 70 metrů po měsíčním tréninku hodila i hajzl-bába z Florence
    Odpověď:Osvalde, než začneš něco takového psát, pokus si hodit oštěpem alespoň
    Otázka:Víte, že dřív, než-li se z vás stala sebestředná a namyšlená nána, tak jsem vám fandil...
    Odpověď:Teď můžete fandit té vaší kamarádce z veřejné toalety na Florenci...

Hned první otázka: Báro, házejte oštěpem a nedávejte prosím žádné rozhovory. V době vašeho stříbrného úspěchu získali naši sportovci 3 tituly mistrů světa ( 2x kolo a 1x veslování ) , vy jste všude, zapnu TV ...BŠ, zapnu net ....BŠ. A všude bohužel rozhovory nevalné úrovně....
    Odpověď: Dobrý den! Tenhle názor slyším poprvé, děkuju za něj. K těm sportům, myslím si, že veslování i horská kola jsou desetinové sporty, co se týče velikosti atletiky, možná je ten zájem daný tím...

PLUTO
    PLUTO --- ---
    Luxusní je hned ta první otázka hehe...Michale tos byl ty ne? :D

On-line rozhovor s oštěpařkou Barborou Špotákovou - On-line rozhovor - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/osteparka-barbora-spotakova-bude-odpovidat-on-line-f86-/odpovedi.asp?t=POTKOV3
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tak trochu zajímavější oštěpařské novinky než primadona Barbora- Železný začne od podzimu trénovat Tera Pitkamakiho! Bude asi trénovat s Veselým, Frydrychem a Vadlejchem
    iaaf.org - Zelezny to coach Pitkämäki
    http://www.iaaf.org/news/newsid=62502.html
    JEZISEK
    JEZISEK --- ---
    Po pravdě, můj tip byl ramena, kamarád tvrdil hlava. Díky, všem za účast.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Bára má na to samozřejmě právo, musí Marii oplatit okupaci Varšavských vojsk!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Jo a ona v nich nejspíše i vede :)

Vztahy mezi oštěpařkami jsou vyhrocené, prozrazuje Špotáková | sport.ihned.cz - Atletika
    http://sport.ihned.cz/atletika/c1-52828400-vztahy-mezi-osteparkami-jsou-vyhrocene-prozrazuje-spotakova
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Ještě obrázek z cílové kamery pro představu....

PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: To jsou safra prsa :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: o 4 minuty, to už nejsou jenom prsa, ok
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: byls o prsa rychlejší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam