• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: o on-line rozhovoru jsem nevěděl, ale mám evidentně dost svých zástupců:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    PLUTO: Michale prokoukl jsem tě...si dával otázky alias Osvald Moučka vid :)

Otázka:Báro, jsem rád, že vám opět vyšla pomsta za rok 1968, kdy jste se zbraní v ruce bránila před Abakumovovou naší zem. Ještě jednou - díky!
    Odpověď:Taky moc děkuju. Pro mě to mělo význam v roce 2008, tehdy jsem to cítila. Teď je to jenom normální závodění proti občas nepříjemné Rusce.
    Otázka:Báro, ještě než začnete odpovídat, tak se zamyslete na tím, že někdy mlčeti znamená zlato a mluviti z cesty - ve vašem případě - maximálně stříbro. Co si budeme povídat. Ve sportu, který dělá vrcholově 5 atletek by +- 70 metrů po měsíčním tréninku hodila i hajzl-bába z Florence
    Odpověď:Osvalde, než začneš něco takového psát, pokus si hodit oštěpem alespoň
    Otázka:Víte, že dřív, než-li se z vás stala sebestředná a namyšlená nána, tak jsem vám fandil...
    Odpověď:Teď můžete fandit té vaší kamarádce z veřejné toalety na Florenci...

Hned první otázka: Báro, házejte oštěpem a nedávejte prosím žádné rozhovory. V době vašeho stříbrného úspěchu získali naši sportovci 3 tituly mistrů světa ( 2x kolo a 1x veslování ) , vy jste všude, zapnu TV ...BŠ, zapnu net ....BŠ. A všude bohužel rozhovory nevalné úrovně....
    Odpověď: Dobrý den! Tenhle názor slyším poprvé, děkuju za něj. K těm sportům, myslím si, že veslování i horská kola jsou desetinové sporty, co se týče velikosti atletiky, možná je ten zájem daný tím...

PLUTO
    PLUTO --- ---
    Luxusní je hned ta první otázka hehe...Michale tos byl ty ne? :D

On-line rozhovor s oštěpařkou Barborou Špotákovou - On-line rozhovor - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/osteparka-barbora-spotakova-bude-odpovidat-on-line-f86-/odpovedi.asp?t=POTKOV3
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tak trochu zajímavější oštěpařské novinky než primadona Barbora- Železný začne od podzimu trénovat Tera Pitkamakiho! Bude asi trénovat s Veselým, Frydrychem a Vadlejchem
    iaaf.org - Zelezny to coach Pitkämäki
    http://www.iaaf.org/news/newsid=62502.html
    JEZISEK
    JEZISEK --- ---
    Po pravdě, můj tip byl ramena, kamarád tvrdil hlava. Díky, všem za účast.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Bára má na to samozřejmě právo, musí Marii oplatit okupaci Varšavských vojsk!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Jo a ona v nich nejspíše i vede :)

Vztahy mezi oštěpařkami jsou vyhrocené, prozrazuje Špotáková | sport.ihned.cz - Atletika
    http://sport.ihned.cz/atletika/c1-52828400-vztahy-mezi-osteparkami-jsou-vyhrocene-prozrazuje-spotakova
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Ještě obrázek z cílové kamery pro představu....

PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: To jsou safra prsa :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: o 4 minuty, to už nejsou jenom prsa, ok
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: byls o prsa rychlejší
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    JEZISEK: trup, viz http://en.wikipedia.org/wiki/Sprint_(running)
    The first athlete whose torso reaches the vertical plane of the closest edge of the finish line is the winner. To ensure that the sprinter's torso triggers the timing impulse at the finish line rather than an arm, foot, or other body part, a double Photocell is commonly used. Times are only recorded by an electronic timing system when both of these Photocells are simultaneously blocked
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    JEZISEK: Kosič má recht, vyhrává ten kdo tam dal dřív hrudník. Taky se říká, že vyhrál o prsa :)
    A kdo tipoval co?
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    myslym, ze hrudnik. ale ruku do ohne bych za to nedal
    JEZISEK
    JEZISEK --- ---
    mám dotaz. Vedu spor s kámošem co rozhoduje na cílové fotografii? Je to hlava nebo ramena? Díky
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Rudisha dneska 1:41.33, těsně za SR
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Jak cvičí Abubaker Kaki, 2. na 800m na MS
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: škoda že jsem nebyl součástí sovětské komise, co naprojektovala Jurije z Ovetta, bych byl kreativní a vymyslel mnohem víc sovětských hrdinů sportu
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: jenom proto, že dva roky nezávodila a trochu to podcenila, mysleli si, že nemusí trénovat, teď se poučí

stejně jako Kenenisa, jeho manažer taky říkal, že si věřil, ale teď se po Daegu poučil
    nestablní je nejvíc Uchov, ale tam je to, jak odhadne vodku
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: jsi dobrej MENGELE :DDDDDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam