• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: ach soo....ted jsem to rozklíčoval sorry...mě se to nějak těžko četlo přes ten obrázek :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: kdyť píšu, že od r.1928, akorát Činani ji změnili vzhled
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: počkej počkej...já tam tu pani s větvičkama vidim už v Amstrdamu 1928 :) Čína byla teprv minule ne? :)
    Jinak máš pravdu, je to bohyně Niké alias bohyně vítězství
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: a Niké je asi i na medaili z Pekingu, akorát vypadá úplně jinak. A medaile z Londýna 2012 vypadá úplně stejně jako pekingská, Peking asi nastolil novej trend
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: měl jsem pravdu, je to asi bohyně Niké
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: zajímavý, že poprvé se ta "paní s větvičkama" (tipoval jsem nějakou řeckou bohyni, ale nechtěl jsem se ztrapnit nevzděláním:) objevila v roce 1928 , vždycky předtím byl ale motiv z Řecka, až Čínani tam dali ne tu "paní s větvičkama", ale ani nic z Řecka, vypadá to jako čínskej anděl:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: taky jsem si všimnul, že je tam nějaká ta pani s větvičkama :) Mě se líběj všechny...ani bych nevěděl jakou si vybrat
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: to je zajímavý, že na každý z nich je stejnej motiv (nejvíc odlišná je z Barcelony). A že každá země si to tam vyryla ve svojem jazyce, jen Korea to má anglicky
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Pár medailí Honzíka Železnýho....úžasná sbírka

MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Šobuchová druhá nejrychlejší žena po Paule.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: Bekele druhej za 17:07, vyhrál Keňan Yator 17:03. Jsem sledoval Chicago a propásl live stream tohohle:/
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Last time we've seen a Moses do something as great as this is when he parted the Red sea haha
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: nevim, Chicago je ale vyšší liga
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Dneska se běží Mnichov ne?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Na http://www.nbcchicago.com/ bude dneska od 2 live stream maratonu v Chicagu. Poběží Mosop, co letos Boston za 2:03:06 a pak WR na 30km. Je ale prý jen v 85procentní formě, zranil se.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Kenenisa poběží 9. 4mílový závod na silnici. Nevím, jestli je to dobrý nápad, když měl po silnici svoje poslední zranění, ale těším se
    tady je video z předchozího ročníku, je to jenom finiš, bohužel nepovedenej, přesně takhle se mi to stává často:)
    Yenew Alamirew verrassende winnaar 4 Mijl (finish) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=SfQ1Um1gF4o
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    tak i brankáři můžou být dobří sprinteři:)
    Fastest goalkeeper in the history - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=6liJjDg9FLc&feature=related
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: jde mi hlavne o ten graf :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: lepší je si přečíst analýzy Renata Canovy na letsrunu, Makau je "self-coached", ale trénuje ve skutečnosti s týpkem od Canovy
    tihleti ze scienceofsport jsou košťata
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: může mít vodiče do 42 190 metrů a pak oni uskočí před páskou do strany a on vběhne v novém SR, jenom ti vodiči musí běžet stejný závod, nevíim, co na tom kdo nechápe. Když má žena muže vodiče, tak ti neběží stejný závod jako ona
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam