• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: to jo, mělo ho to napadnout a rozhodnout se dřív; ale sice by všichni kolem něj byli mladší, ale pravidlo kolem věku tam myslím není

GLACIER: bylo vidět po semifinále, že má skvělou formu, jen teda nevím, jestli je ideální rozhodnutí (jak řekl v rozhovoru), že se dál zaměří na osmistovku. Bude tam Rudisha, Kaki, Aman, Ksczot je přece jen venku lepší, Lewandowski, je tam moc velká konkurence. Udělal by líp jít na patnáctistovku
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    holusa je BUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK: no ja s tebou naprosto souhlasim, ale oni na tu stafetu tak nejak celou dobu kaslou.....

MAKOSHARK: jj to by bylo prima, jenze uz je asi na tu universitu trochu prestarlej se obavam :-(
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: tak myslím, že vítězství nad Kiranim Jamesem má svoji váhu:) jeho prohra je úplná záhada
    1500m taky vůbec nechápu, Silas Kiplagat se do hry vůbec nedostal a Matt Centrowitz 3. loni na MS, kde zafinišoval posledních 400m za 51s a prosprintoval se z konce až na bronz, tady ve finiši neměl nárok
    potvrdila se akorát nejmladší Dibabová na patnáctce, dobrá rodinka, tři nebo snad i čtyři sestry

zítra bude super osmikilo, Holuša vypadá hodně našláple, teoreticky by to aspoň na bronz stačit mohlo, ale on vždycky finále nějak kazí
    a pak 3000m. kdo může vyhrát? Lagat, Farah, Alamirew, Gebremeskel, Choge, Sol?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: když jsem byl malý chlapec rád jsem se koukal na pohádky a tam to vždycky dopadlo dobře...takže jsem doufal :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: to bylo snad jasný, ne?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: hm a nedali Maslákovi ani čuchnout :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Zmrdecek posranej, bych mu pak loket v cíli dal taky....400 budeeeeee
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Úžasnejch 1500 metrů...dobrá šavlovačka loktama a za třetího místa na první flek i lehčí bloky co mu dával :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Hmm tak Denisa už má pecháčka a zůstala na šestym fleku...je to škoda, ale když jsem ji viděl běžet tak rozhodně v tu chvíli na medaily neměla ani v křeči. Jo a ten Bába mě nasral, že nepostoupil...kurnik co s nim je?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: škoda že nakonec nezkusil ten univerzitní tým v USA, by měl na trénink spoustu času a kdyby se dostal na univerzitu s dobrým týmem, tak by mu to určitě hodně pomohlo. třeba na tu "naši" (nebo teda kam občas jezdím) University of Florida, tam mají hodně čtvrtkařů a štafeta 4x400m vždycky vyhrává tu celostátní univerzitní soutěž. Ale koukal jsem, že Maslák si v semifinále jednoho z nich dal. Ten dlouhovlasej Američan, co běžel semifinále s Maslákem a doběhl za ním, byl právě z University of Florida, ale neběžel nic moc. Já ho před 2 lety živě viděl, jak si podal Tysona Gaye a běžel asi 44,7
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: jo Theodor to pěkně nakopnul do posledního kola, ale už se s tím nedalo nic dělat. Chápu, že nechali Masláka odpočívat před finálem, na druhou stranu - třeba ho zas podceňuju - ale takhle bude v nejlepším 5., kdby běžel rozběh štafety, tak by se třeba do finále dostali a holt ve svém finále by místo 5. místa byl 6. o 15 setin pomalejší než odpočatý

PLUTO: Holuša je třída, ještě ta podaná ruka Kszczotovi:) Nicméně ve finále favorizuju Kszczota před Holušou, pamatujete na videa s Kszczotem, co jsem sem dával? Ten má na zlato, navíc v něm bude správná dáva agrese po tom, co Lewandowski spadnul. Ale rozhodně myslím, že z trojice Rosolová, Maslák, Holuša, má Holuša k medaili zdaleka nejblíž.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Uaaaa Holuša semifinále? Zase s prstem v zadku....snad bude na bedně. Co na bedně, první flek tam muší bejt :D
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    PLUTO:No jednoho by snad i nastvalo, ze casem by na to finale meli. Bezeli s dvouma nahradnikama. Kdyby meli Maslaka a Holusu, bylo by to urcite jine :-)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Theodor to chtěl hecnout a na konci došli trochu síly, ale i tak bojoval jako lev...škoda, holt jsme na ty štafety vepředu fakt neměli.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Hmmm a máme tady světový rekord Eatona ve vzduchu :)
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    PLUTO: asi tak :-)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Theodor mi vůbec neva, ale ta akce v Koreji byla asi hodně teplá záležitost :D
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    OT ....ze vam do toho chlapci vtupuju, ale to moje dite je nevimpokom :-D jsem se fakt nsmala :-)

Spali jsme na zemi a jedli rýži, vzpomíná čtvrkař Jareš na soutěž krásy v Koreji - Sport.cz
    http://www.sport.cz/ostatni/atletika/clanek/421506-spali-jsme-na-zemi-a-jedli-ryzi-vzpomina-ctvrkar-jares-na-soutez-krasy-v-koreji.html#hp-artcl
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Ashton Eaton je zvíře....po čtvrtý disciplíně mít o 400 bodů víc než čtvrtej Helcelet? hehe to jde :D

MAKOSHARK: Ty vogo vždyt je to MS, todle museli mít pořešený...ikdyž na druhou stranu jsou to turci no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam