• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Budou někde linky?v kolik se to běží?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A zítra se běží půlmaraton v Lisabonu a Tadesse chce překonat svůj rekord 58:23
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: jestli potřebuje mít cíl, tak co zkusit 100km pod 6 hodin? Určitě by to hravě dal
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Haile sice nepoběží na Olympiádě, ale běhat a závodit bude dál, protože nechce být tlustej
    http://www.plenglish.com/index.php?option=com_content&task=view&id=489192&Itemid=1
    "I saw Ronaldo on TV yesterday and I noticed how fat he has become. I dont want to finish like him, I really do not. So I keep running and competing," Gebrselassie told the German newspaper Frankfurter Allgemeine.

"My body has to sweat. But I really need to sweat for a goal. I cannot run just for fun," he said.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A ještě semifinále a finále stovky z ME 78 v Praze. Borzov už vzadu, vítězí Menea, což byl Ital, co dal dvoustovku asi za 19,7
    Pietro Mennea,Borzov,Allan Wells.100 metre Semi Finals and Final-1978 European Championships(HQ) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=KGN0KKxw_zo&feature=related
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    okénko do historie, Valerij Borzov, Ukrajinec, co vyhrál stovku i dvoustovku na OH 72. Možná byl on první běloch, co uměl stovku pod 10, ale měl jen ruční časy a to se nepočítá.
    valeriy borzov short bio - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=of4XfzF5Rdk
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Výrok šéfa policie z ostrova Grenada poté, co Kirani James (Grenaďan) loni vyhrál MS na 400m
    "This is, to my mind, the most important event that ever happened to our country, even more important than Christopher Columbus landing."

K čertu s Kryštofem Kolumbem, my máme Kiraniho Jamese:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: to jo, mělo ho to napadnout a rozhodnout se dřív; ale sice by všichni kolem něj byli mladší, ale pravidlo kolem věku tam myslím není

GLACIER: bylo vidět po semifinále, že má skvělou formu, jen teda nevím, jestli je ideální rozhodnutí (jak řekl v rozhovoru), že se dál zaměří na osmistovku. Bude tam Rudisha, Kaki, Aman, Ksczot je přece jen venku lepší, Lewandowski, je tam moc velká konkurence. Udělal by líp jít na patnáctistovku
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    holusa je BUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK: no ja s tebou naprosto souhlasim, ale oni na tu stafetu tak nejak celou dobu kaslou.....

MAKOSHARK: jj to by bylo prima, jenze uz je asi na tu universitu trochu prestarlej se obavam :-(
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: tak myslím, že vítězství nad Kiranim Jamesem má svoji váhu:) jeho prohra je úplná záhada
    1500m taky vůbec nechápu, Silas Kiplagat se do hry vůbec nedostal a Matt Centrowitz 3. loni na MS, kde zafinišoval posledních 400m za 51s a prosprintoval se z konce až na bronz, tady ve finiši neměl nárok
    potvrdila se akorát nejmladší Dibabová na patnáctce, dobrá rodinka, tři nebo snad i čtyři sestry

zítra bude super osmikilo, Holuša vypadá hodně našláple, teoreticky by to aspoň na bronz stačit mohlo, ale on vždycky finále nějak kazí
    a pak 3000m. kdo může vyhrát? Lagat, Farah, Alamirew, Gebremeskel, Choge, Sol?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: když jsem byl malý chlapec rád jsem se koukal na pohádky a tam to vždycky dopadlo dobře...takže jsem doufal :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: to bylo snad jasný, ne?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: hm a nedali Maslákovi ani čuchnout :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Zmrdecek posranej, bych mu pak loket v cíli dal taky....400 budeeeeee
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Úžasnejch 1500 metrů...dobrá šavlovačka loktama a za třetího místa na první flek i lehčí bloky co mu dával :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Hmm tak Denisa už má pecháčka a zůstala na šestym fleku...je to škoda, ale když jsem ji viděl běžet tak rozhodně v tu chvíli na medaily neměla ani v křeči. Jo a ten Bába mě nasral, že nepostoupil...kurnik co s nim je?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: škoda že nakonec nezkusil ten univerzitní tým v USA, by měl na trénink spoustu času a kdyby se dostal na univerzitu s dobrým týmem, tak by mu to určitě hodně pomohlo. třeba na tu "naši" (nebo teda kam občas jezdím) University of Florida, tam mají hodně čtvrtkařů a štafeta 4x400m vždycky vyhrává tu celostátní univerzitní soutěž. Ale koukal jsem, že Maslák si v semifinále jednoho z nich dal. Ten dlouhovlasej Američan, co běžel semifinále s Maslákem a doběhl za ním, byl právě z University of Florida, ale neběžel nic moc. Já ho před 2 lety živě viděl, jak si podal Tysona Gaye a běžel asi 44,7
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: jo Theodor to pěkně nakopnul do posledního kola, ale už se s tím nedalo nic dělat. Chápu, že nechali Masláka odpočívat před finálem, na druhou stranu - třeba ho zas podceňuju - ale takhle bude v nejlepším 5., kdby běžel rozběh štafety, tak by se třeba do finále dostali a holt ve svém finále by místo 5. místa byl 6. o 15 setin pomalejší než odpočatý

PLUTO: Holuša je třída, ještě ta podaná ruka Kszczotovi:) Nicméně ve finále favorizuju Kszczota před Holušou, pamatujete na videa s Kszczotem, co jsem sem dával? Ten má na zlato, navíc v něm bude správná dáva agrese po tom, co Lewandowski spadnul. Ale rozhodně myslím, že z trojice Rosolová, Maslák, Holuša, má Holuša k medaili zdaleka nejblíž.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Uaaaa Holuša semifinále? Zase s prstem v zadku....snad bude na bedně. Co na bedně, první flek tam muší bejt :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam