• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Kdo by to byl ještě před 2 lety řekl:)
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: Hezky jim to nandal :-)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Maslák je bůh
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: Dokud bude jeho trenér tvrdit, že má skvělou vytrvalost, takže potřebuje rozvíjet hlavně rychlost, tak se to nezlepší
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Booze a Sulce diskli... skoda
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: Clovece nevim proc bezel na poslednim miste a pak v posledni stovce je musel vsechny obihat, takze si to prodlouzil. Nakonec to 5. misto si myslim, ze je jeste dobry
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Holuša neměl ke Kupkovi chodit, 800m se netrénuje jako čtvrtka, 5. místo. Vyhrál Syn Steva Ovetta a ruské sprinterky
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Připadalo mi, že i dvakrát přes překážky přepadla nějak špatně...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Jaký bylo 800 chlapi? Nestihl jsem ho :'(
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Skoda, ze to Hejnovy nevyslo, vypadalo to nadejne :-( Ale Denisa dobry!!!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Co je s Hejnovou?:/ Vypadalo to na stříbro, bronz. Denisa se znovu reinkarnovala, vůbec bych se nedivil, kdyby za 4 roky se objevila třeba zas na 800m a porazila na OH Caster Semenayovou
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK:
    Jiřina Ptáčníková se stala proti své vůli významnou postavou frašky, která se rozpoutala v závěru kvalifikace. Došlo k situaci, že jedenáct skokanek zdolalo 440 cm, další tři závodnice pak měly skočeno 435 cm na první pokus. Jediná Jiřina však z nich mohla ještě skákat dál, neboť 4.40 m vynechala, zatímco Polka Pyreková a Řekyně Ledákiová na této výšce skákaly a třikrát ji shodily. Variantou tedy bylo, že půjde dál 14 tyčkařek, což ale rozhodčí odmítali a nutili dále skákat i oněch jedenáct závodnic, které postupovaly tak jako tak. Až na Ptáčníkovou tak vycházkovým krokem chodily s tyčí k doskočišti a symbolicky shazovaly. Ukončila to až Jiřina, která na první pokus 445 cm skočila a tím frašku ukončila. Na psychické pohodě jí to však nepřidalo. "Jsem úplně vyřízená. Nechápala jsem, co se děje. Rozhodčí i trenéři dalších závodnic na mě tlačili, ať skáču, dokonce mi jeden z rozhodčích řekl, že budu mít problémy, když to neudělám. Byla jsem zmatená, vyčerpaná, protože na dnešek jsem spala jen tři hodiny. A problémy mít nechci, tak jsem to skočila. Pak zase řekli, že jsem tím dvě holky vyřadila," líčila v slzách. "Na druhou stranu jsem tu od toho, abych vyřadila víc než dvě závodnice. Měly skočit 440 cm a byl by klid. Soupeřky byly vesměs hlavně rády, že jsem to ukončila. Třeba Němky i Rusky mi přišly dokonce děkovat, " dodala.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Ukřivděnost....
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    tak nam to zase zacalo :-) nabity program bude az vecer. Finale ctvrtek, osmikilo, .. jsme na holky zvedava.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Fair play to není, nemá cenu se o tom dohadovat, proč by jí jinak kdokoliv cokoliv vyčítal, kdyby to bylo naprosto v pořádku?

Jinak Denisa bude mít co dělat, aby se o ní mluvilo víc než o jejím bývalé manželovi.

A mistr světa na steeplu a vítěz OH 2004 nemá jistotu, že do Londýna vůbec pojede, pobodal nějakou ženskou z hospody.
    Capital Sports » Steeple champ charged with assault
    http://www.capitalfm.co.ke/sports/2012/06/28/steeplechase-champ-charged-with-assault/
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: tak v rozhovoru říká, že ostatní nesledovala, a že ji řekli ať to skočí jinak bude mít problémy tak to skočila....
    A nevim proč by to nebylo fair play....všichni tam jeli závodit a ne dávat nějaký milodary. Skočíš neskočíš čau
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    Veselý 83,72 metru, hezkypěkně
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: byla to jenom kvalifikace, tam se neskáče co nejvíc, ale šetří se síly; už bylo rozhodnuto, proto soupeřky jen probíhaly, ale ona úplně zbytečně skočila, myslím, že fair play to nebylo, ale nakonec je to jedno, protože nikdo z trojice Pyreková, Řekyně, Ptáčníková stejně asi na medaili formu nemá
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: To není vyčůranost....to jsou závody. Holky měly skočit víc a byly by ve finále. Neskočily maj smolíka :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Obávám se, že tahle vyčůranost jí stejně nic neřeší. Vyřadila Pyrekovou (ta Řekyně byla stejně slabá, ta lepší Řekyně postoupila), ale ve finále pořád minimálně tři lepší budou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam