• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    GLACIER: kdyz ji tam das pri behu bude vypadat spis jak smrtka :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: tu tvoji lolitku ti tam FAKt DAVAT NEBUDU :)...takže vyber něco, kde nebudu vypadat jako pedofil :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Proč je v zájlaví debilní obrazek Bolta někdy z roku 2009? Už je spousta obrázku ze současné Olympiády
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: le shawn vím, že na poslední zlatý lize měl něco...o jeremy nevím...tak, jako tak, stejně nebude na bedně :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: ty asi moc dění nesleduješ? Jeremy se vůbec na Olympiádu nekvalifikoval a LaShawn si obnovil zranění v rozběhu a skončil. Před ním oba bratři a samozřejmě Kirani James
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Když dobře, bude nejlépe pátý... Před ním oba bratři,jeremy a lashawn
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: eď teprv vidím jeho čas, máš pravdu, je to zvíře:) ale bojim se, jestli to hned na rozběh nepřehnal a zbydou mu síly do semifinále a finále
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Mám Masláka rád, ale miluju Tirunesh Dibabaovou. Teď ještě doufám, že dneska bude krásná desítka mužů a Bekele je tam všechny zničí a můžu vypnout televizi a říct, že se mi Olympiáda líbila. (ještě se teda samozřejmě budu dívat na pětku žen, znova Dibaba vs Cheruiyot)
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: jo, Paule se vratili ty problemy co mela (nevim co to bylo) a ze teda na to uz kasle a ze je sorry.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Maslak je zvíře ;-)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: Sakra, brečící Keňanky nám v přenosu neukázali
    Britky běžely dobře, ale prý se Paula Radcliffová odhlásila z marathonu, takže už asi její definitivní konec
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: byla to nadhera jak jim to nalozila, brecici kenanky v cili, taky jsem skoro uronil, bylo to jak z nejakeho filmu :)) jinak pekne zabehly britky, obe dve osobaky poprve pod 31min.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: Tak ten závod překonal všechny moje představy, nádhera. Tiruneš Dibabaová má nejlepší styl běhu ze všech a takticky taky nejlepší, běžela tak na 90 procent a stejně snadno vyjrála. doufám, že ji Etiopie nasadí i na 5km, byli by sami proti sobě
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dneska se ale ztělesnění rivalita mezi Keňou a Etiopií do souboje těchhle dvou
    Tirunesh "baby-face destroyer" Dibaba, která nikdy v životě desítku neprohrála, ale teď se vrací po zranění

a Vivian Cheruiyot, která loni neprohrála nic a je extrémně sebevědomá

Doufám, že se to nezmění v závod na 400m, neboli 9600m klídek a poslední kolo jedna 55.96, druhá 55.99
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: tam by se do finále vůbec nedostala, na překážkách snad jo
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK: ja prave myslela, ze jde Denisa hladkou ctvrtku, omyl jde prekazky
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: Žádná podle výsledků neběžela, Bartoníčková podle mě vůbec limit nesplnila, Rosolová jde jen překážky
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: Kdo z holek? Doufám, že jenom Bartoníčková (splnila ta vůbec B-limit?) a Denisa se šetří na překážky
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Tak nam dneska konecne zacala ta atletika :-) ted cekam na 400m prekazek a Pepu Proroka a od 13:00 jdou holky hladkou ctvtku zive na http://www.ceskatelevize.cz/loh/zive/loh1/
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    _ALBETH_: Pacišku má polamanouuuu;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam