• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    OODOOW: Farah teda sel do cela tak 600m pred cilem a poslednich 400 metru uz sprintoval..myslel jsem ze vyhori ale...:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    OODOOW: jo, Keňani tam měli půlmarathonce, ti by potřebovali rychlejší tempo, i Bekele by býval chtěl rychlejší tempo
    jenže problém je, že pokud by to někdo z nich netáhl na 26:30 (což je dost nepravděpodobné), tak by Farah a Rupp stejně brali medaile, jsou v super formě a jsem zvědav, jak to otvrdí ještě na pětce
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    OODOOW: ale joo, taktizovalo se, nejdriv hodne pomalu, rychle, pomalu, rychle, strkanice, zuty boty, pak se do toho opreli tak na 5km Eritrejci, to to docela mastili, pak kdyz odpadli tak chvilicka mirneji ale posledni 3km uz se frcelo, Farah to i s Ruppem dobre odtaktizovali, drzeli se zpet tak na 6-9 miste az do poslednich 3-2km myslim, pak se presunuli na 4-5 a pak pritlacili..masakr
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    A_NICK_MARDER: Já to teda nesledoval, jen jsem se teďka podíval na výsledky, ale ten výsledný čas mi přijde dost slabej. To vypadá, že to afričani prokaučovali, běželi v průběhu moc pomalu a pak se nechali přesprintovat před cílem. Když tak mi to vyvraťte. :)
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: to uz vyklusava po cili! :)) ale je to kocka no

no tak teda Farah a jeho kamos Rupp natrenovali skvele a vyhrali bych rekl v hodne velkem stylu.

britove vcera vecer orgasmovali a ronili slzy, nejlepsi atleticke vysledky po nevim jak dlouhe dobe. zlata ce skoku dalekem, 7mi boji a ta desitka. dari se jim, tech 80 tisic lidi rvoucich na stadionu udela svoje:D
    DUOKOL
    DUOKOL --- ---
    MAKOSHARK: no podal si je pěkně, přišlo mi fakt pěkný jak se celou dobu držel vepředu
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    tohle je DOKONALOST!!!
    Kenenisa Bekele wins 10000m at WC 2009 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=TRCB-wrPIUY
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    DUOKOL: tréninkový partner Faraha
    DUOKOL
    DUOKOL --- ---
    krásný to bylo, kdo je prosim Rupp?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Závod roku....rupp a farah jsou bozi... Chci vědět, kolik měli poslední kolo
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    tyvole, to byl Bekele, kdo mu vyzul botu:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Doprdele... Ta desítka bude jako kdy? Dementi
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Na letsrunu píšou, že tohle před necelou hodinu Bekele postnul na facebook
    Today my last opportunity...!!!!!!!!!!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Pokud Bekele vyhraje, tak ho Etiopie nasadí i na pětku, zatím je na pětce zapsán jen jako rezerva. Podobně jako s Tirunesh Dibabaovou
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Chci už desítkuuuuuu
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tak Shelly-Ann Fraserová těch 10.85 taky hodně klusala, možná má šanci
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Právě Jeterová zas vyklusala stovku v semifinále za 10.82:(
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dneska je kromě desítky stovka žen. Vyhraje asi Carmelita (na letsrunu Pharmalita) Jeterová. Podle přezdívky ale všichni věří, že je přesteroidovaná. Radši bych byl, kdyby vyhrála Shelly-Ann Fraserová, ale ta podle mě taky něco bere
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: vůbec ne
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    GLACIER: kdyz ji tam das pri behu bude vypadat spis jak smrtka :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: tu tvoji lolitku ti tam FAKt DAVAT NEBUDU :)...takže vyber něco, kde nebudu vypadat jako pedofil :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Proč je v zájlaví debilní obrazek Bolta někdy z roku 2009? Už je spousta obrázku ze současné Olympiády
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam