• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: Keňanky dělaly totéž, jenom Ruska Archipova to házela ke kraji
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: tak. jinak ne moc hezke a fair videt Dibaba jak 2x haze lahve pod nohy kenankam, jednou uspela a Keitany malem upadla.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: marathon ukázal, že to je hodně nepředvídatelná trať
    velká škoda, že odstoupila největší favoritka Lilja Šobuchovová
    a překvapení, že Mary Keitanyová, což měla být její největší soupeřka, až 4. Další zlato pro Etiopii a Keni Olympiáda vůbec nevychází, zatím ani jedno zlato a to jich chtěla 12
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    proste krasne anglicke leto
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    tak maraton zen zacal pred chvili, podminky fajn, 14 stupnu a lehky dest.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Dík za info, jak to probíhalo. Je vidět, že taktika dělá hodně, nehraje se na absolutní čas ale na umístění. Článek pěknej, jen se tam nepíše, že prostě fakt běželi pomalu. Na minulé olympiádě by se s tímhle časem nedostali ani do první desítky. Nějak se mi nechce věřit, že by výkonnost šla celkově až takhle dolů, takže jediný vysvětlení je, že to prostě ostatní prokaučovali. Zřejmě se báli jít dopředu a pořádně to rozběhnout.

Možná by Farah a Rupp opravdu vyhráli i kdyby se běželo o půl minuty rychleji. Každopádně být nějakým tím afričanem, a vědět, že skončil vzadu, i když má na to běžet třeba o půl minuty lepší čas, asi není moc dobrý pocit.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Čtu zas další článek, kde Farah říká, že chtěl tempo ještě pomalejší, aby byl co nejvíc svěží pro finiš. Tenhle přístup se mi nelíbí. Doufám, že se z toho soupeři poučí a na pětce Farahovi a Ruppovi ukážou:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Skvělý článek o desítce, Farahovi, Ruppovi a Afričanech
    John Canzano: Galen Rupp, Mo Farah shift the balance in long-distance running with Olympic shocker | OregonLive.com
    http://www.oregonlive.com/sports/oregonian/john_canzano/index.ssf/2012/08/john_canzano_galen_rupp_mo_far.html
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    OODOOW: Farah teda sel do cela tak 600m pred cilem a poslednich 400 metru uz sprintoval..myslel jsem ze vyhori ale...:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    OODOOW: jo, Keňani tam měli půlmarathonce, ti by potřebovali rychlejší tempo, i Bekele by býval chtěl rychlejší tempo
    jenže problém je, že pokud by to někdo z nich netáhl na 26:30 (což je dost nepravděpodobné), tak by Farah a Rupp stejně brali medaile, jsou v super formě a jsem zvědav, jak to otvrdí ještě na pětce
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    OODOOW: ale joo, taktizovalo se, nejdriv hodne pomalu, rychle, pomalu, rychle, strkanice, zuty boty, pak se do toho opreli tak na 5km Eritrejci, to to docela mastili, pak kdyz odpadli tak chvilicka mirneji ale posledni 3km uz se frcelo, Farah to i s Ruppem dobre odtaktizovali, drzeli se zpet tak na 6-9 miste az do poslednich 3-2km myslim, pak se presunuli na 4-5 a pak pritlacili..masakr
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    A_NICK_MARDER: Já to teda nesledoval, jen jsem se teďka podíval na výsledky, ale ten výsledný čas mi přijde dost slabej. To vypadá, že to afričani prokaučovali, běželi v průběhu moc pomalu a pak se nechali přesprintovat před cílem. Když tak mi to vyvraťte. :)
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: to uz vyklusava po cili! :)) ale je to kocka no

no tak teda Farah a jeho kamos Rupp natrenovali skvele a vyhrali bych rekl v hodne velkem stylu.

britove vcera vecer orgasmovali a ronili slzy, nejlepsi atleticke vysledky po nevim jak dlouhe dobe. zlata ce skoku dalekem, 7mi boji a ta desitka. dari se jim, tech 80 tisic lidi rvoucich na stadionu udela svoje:D
    DUOKOL
    DUOKOL --- ---
    MAKOSHARK: no podal si je pěkně, přišlo mi fakt pěkný jak se celou dobu držel vepředu
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    tohle je DOKONALOST!!!
    Kenenisa Bekele wins 10000m at WC 2009 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=TRCB-wrPIUY
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    DUOKOL: tréninkový partner Faraha
    DUOKOL
    DUOKOL --- ---
    krásný to bylo, kdo je prosim Rupp?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Závod roku....rupp a farah jsou bozi... Chci vědět, kolik měli poslední kolo
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    tyvole, to byl Bekele, kdo mu vyzul botu:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Doprdele... Ta desítka bude jako kdy? Dementi
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Na letsrunu píšou, že tohle před necelou hodinu Bekele postnul na facebook
    Today my last opportunity...!!!!!!!!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam