• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: Verze "napadené" servírky je, že ji chtěl znásilnit a když se bráínila, tak ji pobodal. Pak tu výpověď ale stokrát měnila.

Jeho verze je, že té servírce nabídl odvoz z hospody domů, ona mu ale dala adresu svého kamaráda, kam přijeli a kamarád Kemboiovi začal krást peněženku. Tak se začal bránit nožem a bodnul i ji.
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: tady v televizi rikali ze ma soud za to ze nekoho pobodal
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: užs sem tyhle články dával stokrát, tohle je akorát idiotský zkomolený překlad do češtiny
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: co?

Jinak Kemboi se mi líbil mnohem víc, stokrát zábavnější než stokrát ohraný Bolt. A ten nástup v poslední třístovce byl totální dominance.

Doufám, že vyhraje soud a propustí ho z vazby a místo něj zavřou tu p*ču, co ho chtěla okrást, ale namluvila policii, že naopak on ji chtěl znísilnit
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    No tak jenom pět tisícin ;)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Kemboie miluju:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Škoda maslak...
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Maslák to prosral v rozběhu, nechápu to. Bojím se, že hejnová udělala stejnou chybu
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Možný:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: Vždyť ji šel! Bude světový rekord, to je jasný
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Ci vole...jako vůbec ho nemám rád, ale je kurva dobrej :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Bolt jako olol ;-)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Rosolová je zas mimo formu, Hejnová vyplýtvá všechnu sílu v rozběhu a do finále jí nezbyde nic
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Tak todle mě hodně pobavilo :D

A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: no to jsem si teda fakt nevsiml, kenanky to hazeli na mimo tu skupinku, i kdyz jsem si myslel ze bude payback, tak nebyl :))
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: Keňanky dělaly totéž, jenom Ruska Archipova to házela ke kraji
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: tak. jinak ne moc hezke a fair videt Dibaba jak 2x haze lahve pod nohy kenankam, jednou uspela a Keitany malem upadla.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: marathon ukázal, že to je hodně nepředvídatelná trať
    velká škoda, že odstoupila největší favoritka Lilja Šobuchovová
    a překvapení, že Mary Keitanyová, což měla být její největší soupeřka, až 4. Další zlato pro Etiopii a Keni Olympiáda vůbec nevychází, zatím ani jedno zlato a to jich chtěla 12
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    proste krasne anglicke leto
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam