• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    OODOOW: No bude tam mit oporu ve spolupraci s klukama z USA takze zase teamwork:)) ale Koech by ho mel dat...
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MAKOSHARK: Proč zbabělost, prostě se přehlásil tam, kde má největší šanci vyhrát.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Hehe...vždycky tydle zbabělosti byly u sprinterů, tak se to evidentně rozšířilo jako rakovina :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: ha ha
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: Tak Farah ze startovky na 10km zmizel, ale objevil se na soupisce na 5km. Takže žádné nachlazení, jen zbabělost. Kéž by se Kenenisa na poslední chvíli potají taky rychle přehlásil na 5km.
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    MAKOSHARK: na letsrunu psali ze je zdravej?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: OLOL :-D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Bratři Bekelové si řekli vodičům, aby rozběhli páteční desítku na mezičas 13:18 na 5000m a Farah se odhlásil kvůli údajnému nachlazení.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Vypálit, upálit apod. jsem určitě nikdy nic a nikoho nechtěl, to není můj styl uvažování:) A Farah vs Bekele je v pátek v předprogramu, to ani na ČT4 neuvidíme. Hlavní mítink je v sobotu. A na stadionu úrovní Přáteláku, to si nemyslím, že je nejvhodnější pro Diamond league.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: No vidíš a Eugene byl vždycky mítink nahovno. Dokonce jsi i říkal že bys to nechal vypálit :-D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tenhle pátek v Eugene- Mo Farah vs Kenenisa Bekele na 10km.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Jo, ty píšeš veřejky, sorry. Myslel jsem, že mluvíš o přeboru.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Pokud je jeden člověk, tak by ale podle pravidel neměl sbírat pro družstvo body. V pravidlech je, že pro sbírání bodů je třeba, aby v disciplíně byli buďto aspoň dva závodníci z různých klubů nebo aspoň tři z jednoho klubu. Já takhle startoval ve skoku tyči. Neměl jsem ani jeden zdařený pokus, ale pomáhal jsem tak kolegovi z klubu bodovat.
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    PLUTO: todle znam, jako malej kluk jsem se staval mistrem republiky ve skocich do vody, zavodilo nas tak 3-4... a ty ostatni byli opravdu velky drevaci:))
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    ONASYS: chtěl jsem ted toho 22.5, ale ještě, že jsem nešel a šel raději na volejbal kterej mám taky ve středu... jako závod o jednom účastníkovi je docela sranda :)
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    PLUTO: a pujdes na ostep?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Hehe...veřejky v Praze jdou dobře doprdele...ted jsem koukal na poslední veřejky PAS a třeba na oštěpu byl jeden člověk, na trojskoku čtyři a na disku dva :D
    WISHUS
    WISHUS --- ---
    MAKOSHARK: Dík za tip, vyzkouším!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam