• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    KEVIN182: :-D:-D:-D:-D:-D:-D
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    GLACIER: Že by Míša? ;)

GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Ani hezká není...
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Podle mě šéf sportovního zpravodajství ČT, protože hezká je, ale zrovna nejlepší reportérka teda není
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Žanetu?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Zajímalo by mě kdo ji píchá :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Ale rozhovory s Maslákem jsou peklíčko, odpovědi v holých větách a když ten rozhovor navíc vede Žaneta, která zvládá položit maximálně dvě trojslovní otázky (v angličtině teda, v češtině tři čtyřslovní), tak se člověk nedozví nic.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Kdyby neměl první dráhu, tak zas přkoná rekord a možná si dá i Borléeho.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Maslák úžasně...pátej flek je nebeskej
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    Kirani James neskutečně vytuhnul, až mi ho bylo líto...Maslák se určitě neztratil, dobře on!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    JOPS: Tam by neuspěl, protože má moc dlouhej krok. Jeho výhoda je, že má delší krok a zaběhne stovku třeba o pět šest kroků míň než Tyson Gay. Na 110m př. musíš kvůli překážkám udržovat zafixovanou délku kroku, veškerou výhodu by ztratil a pravděpodobně se ještě přerazil.
    MAURL
    MAURL --- ---
    JOPS: dálku skáčou z rychlosti, ale překážky je opravdu jinej šálek kávy...:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ONASYS: asi jo, ja prave nejsem atlet, me osobne atletika nebavi (jako ze ja bych ji provozoval), ale v tv na to koukam rad.

Ale rikam si, kdyz uz beha takhle rychle, proc by rychle neskakal pres prekazky. 3-4 kroky prekazka a znova hop :)) ale asi to je jine

Ale uz jsem videl sprintery skakat do dalky, takze teoreticky nekde vyuziti jeste maji :)))
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    JOPS: hele je to uplne jinej typ zavodu...
    JOPS
    JOPS --- ---
    GLACIER: díky moc

a mám dotaz, zkusil někdy Bolt 110m překážek ? nebo jsou na něj moc vysoko ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    GLACIER: díky moc

a mám dotaz, zkusil někdy Bolt 110m překážek ? nebo jsou na něj moc vysoko ? :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Profil smolařky Amantle Montshové, co vypustila závěr a přišla o zlato.

http://www.nytimes.com/...ar-from-home-amantle-montsho-chases-olympic-dream.html?pagewanted=all&_r=0

Tady úplně jiný příběh vítězky.
    Christine Ohuruogu was suspended from competing in the 2006 European Athletics Championships because she had committed a doping violation.She missed three out-of-competition drug tests, known as the "whereabouts" system, of the World Anti-Doping Code; one in October 2005 and then a further two in June 2006.Under IAAF and British Olympic Association rules, she received a one-year ban for missing these tests, which expired on 5 August 2007.

The British Olympic Association also imposed a lifetime ban on competing at future Olympic Games for Great Britain. She appealed to the Court of Arbitration for Sport, but the original decision was upheld. Ohuruogu submitted a further appeal, claiming that she would probably leave Britain and compete in the Olympics for another country if it was unsuccessful. Her Olympic ban was over-ruled on 27 November 2007.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Jsem rád, že stovku nevyhrála "Pharmalita", ale nadopovaná vítězná Britka na 400m mě zklamala.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Lukáš Melich je božák...bronzová je suprová.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam