• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: nemám čas to vysvětlovat, je to poměrne složitá metoda, ale budiž v rychlosti - pakování ti pomůže naplnit plnou kapacitu plyc a plicních sklípků, tím, že úplně vydechneš a postupně si plníš plíce - výhoda? nemusíš se tolik nadechovat - zvlášt na kratkou vzdalenost...
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Nevim teda....v atletice jsem to ted viděl snad poprvý v životě....freediving nebo nějaká statická apnea je uplně něco jinýho než běh. Pakování je dobrý když potom nedýcháš ne? Takže Holuša běží 1000 metrů na jeden nádech?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: najdi si metodu pakování - používá se to ve freedivingu i ve sportu...
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Jako kapřík na suchu....
    GLACIER: místo toho říkání Makosharkovi, že o tom ví hovno bys nám to spíš měl osvětlit ne?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: je videt ze o tom vis hovno
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    TWARR: Je to tak absurdní, že bych se ani nedivil, kdyby ho to naučil Glacier
    TWARR
    TWARR --- ---
    MAKOSHARK: Jsem prave nevěděl, jestli to děla schválně, nebo ma nějakou poruchu :))
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    TWARR: Jo, už to vidím. Asi si Holuša myslí, že 1km je jako freediving a musí si napakovat plíce. Nemyslím, že to takhle funguje.
    TWARR
    TWARR --- ---
    MAKOSHARK:
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani//10151523196-atletika/414232401017001-zlata-tretra-2014/ od cca 124minuty

jinak pozor, na tom linku se jako prvni otevre cca 10minut cyklistiky, skocte az na konec, pak se nacte video s tretrou, je to naky posrany.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    TWARR: Je to někde na youtube? Neviděl jsem nic. Kde berou pořadatelé peníze, je záhadou. Zaplatí všechny, ale vysílací práva nikomu neprodají? Vysílalo to ČT4 s omezením vysílání na ČR
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Jinak co jsem koukal tak Holuša má svůj specifickej styl ala "prkno v záklonu"...ale asi mu to vyhovuje
    TWARR
    TWARR --- ---
    no to mi pripomnelo. koukal jsem na ten kilometr, co to tam ten holusa provadel pred startem. to jsou naky triky s polykanim vzduchu, nebo ma nejakej tik?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Největší mítink u nás, možná nejlepší, co zatím letos byl, ale tady nic. Proč to tu nezavřeš?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: Tak bohužel ten "nejsnažší" rekord nevyšel. Florence Kiplagatová DNF.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ani hovno!

Farah to seek 5,000 and 10,000m double at Glasgow 2014 - insidethegames.biz - Olympic, Paralympic and Commonwealth Games News
    http://www.insidethegames.biz/...tics/1020763-farah-to-seek-5-000-and-10-000m-double-at-glasgow-2014
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Startovni listina Tretry vypada uzasne! Tri pokusy o svetovy rekord -
    hodinovka: Florence Kiplagat
    2000m: Genzebe Dibaba
    1000m: Mohamed Aman

Jsem to vzdal kvuli vam, ze nikdo nejede. Ale kdyby si to nekdo rozmyslel, tak okamzite jedu taky.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Mo Farah victorious on track return - Athletics Weekly
    http://www.athleticsweekly.com/featured/mo-farah-victorious-track-return-4096/
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    congratulations,! David Rudisha won the 800m in1:44.63, SB, with Mark English,
    GBR, in 1:45.03, Duane Solomfon in third, 1:45.13
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    RUDISHA IS BACK!!!

David Rudisha - Men 800m
    https://www.youtube.com/watch?v=f8FOwZrhzG4&feature=youtu.be
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Asbel Kiprop Thanks all @ James James Kiplagat Magut many believe that after you i will be their pace setter but who knows @ Caleb Mwangangi Ndiku & crew might be right they think Asbel Kiprop will give them a break. let's go. time to give fans what they were waiting for in the world of 1500m running. yes am forth fastest ever there is no way the 11th fastest ever will cross that tabe before me. #challenging the best ever.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam