• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Mě to žily trhat nebude, já nejsem jeho fanouškem, jen říkám, že je teď prostě nejlepší. Až mu něco dokážou tak si můžem říct, že to je podvodník. Teď bysme jeho výhry měli respektovat. Na Bolta třeba taky jednou dojde. Ale to se uvidí až časem.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: omni mu je seberou NEBOJ!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Já mu nefandim, fandim našim, ostatní mi jsou šumák... já jen píšu, že je prostě nejlepší ať si říká kdo chce co chce... zlatá visí na krku jemu a ne soupeřům.
    To jestli bere nebo nebere, je otázka na dipingovou kontrolu. Prokázaná platí, jinak leze z gatí :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: jo jo, fandi nasypanymu kriplovi :)))
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Náhodou mě se Farah líbil... a pořád tu nepindejte jak to bylo rozběhnutý pomalu, tak to měli kluci z afriky rozběhnout rychlejc aby ho setřásli. Farah zase ukázal, že je prostě NEJLEPŠÍ :)
    Gatlin a Bolt super souboj, ale čínskej režisér mě neskutečně sral tou Boltománií. Jako kdyby tam nebyl jinej běžec než on. Škoda, že Gatlin nezopakoval ten čas z rozběhu, tím by vyhrál.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Už se těším na souboj Gatlin vs Bolt. Sice to je taky souboj farmaceutických firem, ale i tak jsou mi oba sympatičtější než ten slizoun, co běžel včera (protože věřím, že jeho konkurence je narozdíl od něj čistá)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: nebylo to vyloženě pomalý, ale měli běžet rychlejc
    a odjakživa bývala desítka v neděli, teď ji dali na sobotu a tím to Farahovi ještě ulehčili, má víc času na regeneraci na pětku. Ani bych se nedivil, kdyby si to tak zaplatil:/
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Zase si za to mohou kenani... Bylo to pomalý a vyhrál zase ten feťák
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    KEVIN182: televize byla na pokoji:) viděl jsem pěkné pokusy Italů o trhák, nakonec koukám Pertile 4. Ve vlaku pak hlásili, že Fujiwara byl 21., ale žádná zmínka o vítězích.

Genzebe Dibaba už v rozběhu 4:02 na 1500m. To by vyhrálo nějakou DL. Přitom má ještě semifinále a finále a pak rozběh a finále na 5km.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    KEVIN182: už běžel diamantovou ligu přece....
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    MAKOSHARK: Checkout tě neomezuje si tam dřepnout a koukat, ne? :)

já jsem zvědavej na Rudishu, jak to zvládne po zranění.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Ovšem hlavní hřeb zítra večer 10km. Doufám, že se Keňani o něco tentokrát pokusí. Kamwaror to slibuje od března od MS v krosu.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Část marathonu uvidím zítra v japonské tv, marathon tu je populární. Proč neběží Kawauči? Akorát v 10 ráno mám check-out z ubytovny, 45 min před cílem:/
    NYX
    NYX --- ---
    Z diskuze vyplyva spis, ze to je kolik % z testu udelanych v dane zemi melo abnormalni vysledek.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    KEVIN182: To teda...to by bylo 56 závodníků hehe...bych tak rád věděl. Těch 56 to se začlo počítat ještě asi za dob Zátopka :)
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    Dopingový skandál v atletice bobtná. A v podezření mají být i Češi - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/dopingovy-skandal-atletika-dfi-/atletika.aspx?c=A150803_210859_atletika_ten

7% z ČR?? Tolik atletů v běhu ani nemáme :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Jo a tvrdí, že Farah a Bolt jsou v pořádku. Připadá mi to jen jako akce, která má vzbudit dojem, že se něco děje a že se atletika očistí od dopingu. Přitom největší ryby jako Bolt a Farah zůstanou v klidu krytí miliardami úplatků.
    Chápu, že se vyplatí krýt Bolta. Je populární a vydělává atletice miliony. Ale jak může mít někdo rád Mobota, to nechápu
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Takže dobrý den: www.sport.cz/ostatni/atletika/clanek/695365-hrozi-atletice-obri-dopingovy-skandal-tretina-medailistu-mela-podezrele-vysledky.html#hp-sez
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Rakouská tyčkařka po pádu v tréninku ochrnula. Rakouská rekordmanka a tamní atletka roku.
    http://sport.aktualne.cz/...4f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam