GLACIER: Trenér ji poslal na diamantovou ligu a ona nevěděla, co to je?
Já mám podezření z dopingu na někom ne kvůli tomu, jak vypadá (pokud teda nevypadá jako Kratochvílová), nebo jak mluví, ale podle toho, jak se zlepšuje.
Vrzalová s Vrabcovou se zlepšujou rychle, ale vzhledem k tomu, že obě začaly s vrcholovou atletikou celkem nedávno, to je celkem normální. Jednou jsi tu psal, že ti někdo řekl, že i Holuša na něčem jede. Holuša má naprosto plynulé zlepšování, byl mistr už od juniorů, není na tom nic podezřelého. Navíc pořád mění trenéry.
Kdo mi naopak přijde podezřelý, je ten tvůj mistr mistrů z Norska. Ještě před měsícem měl osobák na 1500m asi 3:39. 3 týdny nazpět v Monaku snil o tom, že by se rád zlepšil někam k 3:35, ale běžel 3:31. Samozřejmě, je mu (za měsíc) 18, v tomhle věku se člověk může zlepšovat rychle, ale stejně nevím o nikom, kdo by se zlepšil mezi 17 a 18. rokem z 3:40+ na 3:30. Když se navíc vezme v potaz, že Norsko je dopingově kontroverzní země vzhledem ke svým lyžařům, starší bratr Henrik podle údajů fancy bears nejspíš dopuje, tak bych prostě řekl, že letos v létě tatínek Ingebritsen řekl, že syn už je dost starý, aby si něco dal. A voila, přišlo zlepšení o 10s na 1500m a tituly mistra Evropy.