• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROMANONWindows mobile
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RIVA:
    kdyz jsem videl zalozene toto tema tak presne me napadlo to same... co tady bude namin od HTC klubu pripadne win PDA klubu... vzdyt se v HTC resi prevazne win M veci... :)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    RIVA: obecne nocekavam protekce ale je debilni omezovat uzivatele WM na uzivatele HTC. Pokud nesmaze rad se podelim o spravu klubu... Btw nevis jak na predchozi dotaz?
    RIVA
    RIVA --- ---
    Hele nic proti, ale asi pred pul rokem jsem zalozil presne tenhleten samej klub a lidi z klubu o htc se proti me spikli a presvedcili admina aby mi ho smazal. Fakt se divim, ze se to jeste nestalo tobe (bud protekce, nebo meknou....) ;-)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    FIFO: tak

    v MDC jsem slozku proste nevidel, tak jsem ji v htc odskrtl hidden. Dobry je videt. Ale. Zaprve ve slozkach v start menu nemam zadne icon.lnk ale pouze lnk soubory odkazujici na aplikace, tak jsem trochu mimo z tveho tvrzeni
    FIFO
    FIFO --- ---
    nevim prez co koukate, ale slozka windows je videt stejne jako ostatni slozky, asi t chce zkouset ve dne za strizliva :)

    jinak vzhled "zlute' slozky urcuje soubor "icon.lnk' ktery musi byt v te slozce (koukni na nejakou slozku, ktera neni "zluta" a podle toho si uprav tu svoji)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KROMANON: jj s tim mám taky problémy... jakoby tam občas je vidět a občas ne... to nevim čím je způsobeno...
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KAZATELL: mno, ja vubec nevidim slozku windows v htc prave... a to mam skryre slozky zobrazeny. Kdyz to sesynchronim, tak vidim vsechny ostatni, ale windows jen v pda. Ale faktem, je, ze sem to resil kdesi v styry rano a polomrtvy
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KROMANON: jo tak to sem zkoušel už mockrát, ale zatim bez výsledku... myslim že to musíš najít někde ve windows... bude tam přímo ta ikona jako obrázek... a pak jen stejná velikost a název a mělo by to být... jen sem ji nadokázal zatim najít... ale možná se pletu a moje snaha o najití je marná (jinak nejjednodužší je celé windows překopírovat do počítače a tam si s tim teprve hrát)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Taky bude asi fajn zminit programek Advanced configuration tool, ktery vam muze byt velmi napomocen pri zmene kdeceho bez nutneho zasahu do registru
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Budu rad kdyz se podelite o to co jste resili (at uz jste to vyresili nebo ne) a to i bez pripadnych dotazu ostatnich. Ja bych jeden dotaz mel:
    Ze si veskere zastupce v nabidce start muzeme editovat ve slozce windows\start menu je vec znama. Udelal jsem tedy slozku a jelikoz jsem uzivatelem nejnovejsi verze, tedy 6.5 tak mi ta "klasicka zkuta" ikona docela kazi dojem z jinak pekneho prostredi. Vite jak se da menit obrazek ikony ve windows mobile, pripadne program na editaci tehle kravin?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam