• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDigitální lomografie, crossprocessing a jiné techniky (a hlavně samotné fotografe)
    VASAX
    VASAX --- ---
    KEPASO: BTw už jsem to říkal včera někomu jinému a teĎ tobě:
    linkuj z flickru tak, jak se má, please ;-)

JInak co se týče flickru:
    [ FLICKR - local community, tipy a zajimave fotky na Flickr.com ]
    VASAX
    VASAX --- ---
    KEPASO: UFO! :D
    VASAX
    VASAX --- ---
    KEPASO: Však ano, šlo mi o ten základ ;-)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MURHAAYA: že... :D
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    VASAX:
    no to ja treba naprosto presne vim co mi vyjde kdyz crossuju nejaky diaky (a tak crossuju jiny :))

KEPASO: tohle uz je slusne mazly :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    VASAX: Hodně kontrastu mám taky rád. Až z toho pálí oči. Zkusím pak přitlačit.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    VASAX: no poprvé jsem podle toho valil, ale během těch 4, 5 fotek jsem si vytvořil svůj postup. ale nejedu úplně šablonovitě :). každá fotka je jiná. u některé si vymyslím něco navíc a tak.
    VASAX
    VASAX --- ---
    KEPASO: Jedeš podle toho flickr tutoriálu?
    VASAX
    VASAX --- ---
    KEPASO: tohle je dobrý, i myšlenkou... já osobně bych kontrastem atp přitlačil na pilu, ale to je zase můj styl ;-)
    KEPASO:
    MURHAAYA: Ha! Druhý! Jo to jo. Lens blur by se občas hodil... ale zase tady není snaha věrně kopírovat lomo/cross/etc ale dát tomu digitální rozměr...

Já jsem si časem udělal takovou vlastní jednu lomo a druhou cross akci, které jsem různě upravoval inspirací z pokusů a tutoriálů. Když ji spustím tak nikdy nevím, co přesně vyleze a jak to bude vypadat... tím jsem docílil alespoň toho kouzla náhody ;-)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MURHAAYA: už jsem do nich trošky rýpl, aby to nebylo tak ostrý.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    jeste byste to hosi meli nejak rozostrit bo tak :) ty lomo objektivy nejsou z nejostrejsich :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    a protože mě to ba, tak zkusím ještě

KEPASO
    KEPASO --- ---
    jasně. no mě právě prudila ta myšlenka, že když holt nemám čočku v mobilu nebo lomoparát, tak smůla. :(
    VASAX
    VASAX --- ---
    KEPASO: Ono jde o všechno, nezatracuji ho, naopak jho sleduji. Ale jde mi o efekt i o myšlenku.. a tam se občas ztrácí obě... a myšlenka bez efektu taky není úplně nej ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam