• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAMELLAZverimexy - vaše zkušenosti, ceny, sortiment
    Auditko o obchodech s chovatelskými potřebami a živými zvířaty, zaměřené na doporučení jednotlivých zverimexů, debatě o sortimentu, cenách atd. Reference zverimexů i co se např. péče o prodávané zvířata a kvality personálu týče. Bez inzerce, na to už jedno auditko je.
    rozbalit záhlaví
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    _PINKY: njn asi neexistuje dokonaly krmivo :)
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    POLARKA: no prave:)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    _PINKY: koukam na baleni a nic tam o taurinu nevidim
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    GRACIIJKA: jj vitakraft ma nejradsi
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    _PINKY: právě že už s ním nekrmím, protože mám pět fretek a to bych se nedoplatila
    POLARKA: neviděla sem větší...bohužel jinak bych ho brala všema deseti
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    GRACIIJKA: ja ani nevim, jestli se vitakraft vyrabi ve vetsim baleni nez 800g?
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    GRACIIJKA: neznas prosimte nahodou hodnotu taurinu ve Vitakraftu, kdyz ho krmis?
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    POLARKA: Taky mám objednaný pelechy.
    A větší balení granulí pro fretky bych určitě taky ocenila. Třeba Vitakraftu..ten jim chutnal.
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    POLARKA: na prodejne tak bezne asi ne, ale v eshopu v pohode...napr. http://www.pro-fretky.cz/krmiva-granule/
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    GRACIIJKA: ja vim, objednala jsem si hamaku, ale granule jsem si nevybrala :-/ bud je to drahy, nebo to Burak neji, nebo s tim nemam zkusenost a bojim se kupovat vetsi baleni...
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    POLARKA: spíš je lidi asi moc nekupujou a proto je obchodníci neberou.. ale nevim
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    POLARKA: hele Yasmin teď pojede do polska a přijímá objednávky z www.fretki.com
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    ZOLTY: ty trikilovky Sluis uz prestali vyrabet? Vsude maji jenom ty maly baleni :/
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    POLARKA: ted máme na prodejně 3kg balení pro fretky značky sluis.. upozorňuji, že záruku má do 21.listopadu - jestli bys to do té doby zkrmila a pokud bys měla zájem.
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    jsem se chtela zeptat, koukam, ze je tu par fretkaru.. jestli nesezenu nekde po Praze krmivo pro fretky ve vetsim nez kilovem baleni, nebo jenom v zahranici? A jestli v zahranici, jestli nevite o nejakym vyhodnym kupu v polsku, nebo madarsku :) diky
    MAGDALENA
    MAGDALENA --- ---
    Taky spokojenost s www.mujpes.cz Nad 1000 Kc dodani zadarmo a hlavne se da pruzne domluvit na dobe dodani, volaji vcas apod.
    Naprosta nespokojenost s www.spokojenypes.cz. Neda se spolehnout na online databazi, uvedene vyrobky nemaji a navic poslou SMS ze uz to odeslali aby pak volali ze to vlastne nemaji...
    http://www.shop-elfi.cz/ taky nic moc, ale aspon mi nenapsali, ze uz poslali neexistujici zbozi.
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    Stoprocentní spokojenost s internetovým obchodem www.prozviratka.cz. Zboží při odběru do 1000 dovezou domů za 40,- nad 1000,- zadarmo. Vždy nejpozději do tří dnů. Pán mi to složí k výtahu, je moc milej a ochotnej. A dostanu i daňový doklad.
    Oproti tomu 100% nespokojenost s www.allpet.cz. Paní mi volala, že to mám k odběru na prodejně přitom jsem do objednávky psala dovoz domů. Přijel chlap jak hora...podestýlky sem si musela tahat sama, nedovezl všechno co měl, ošidil nás o jednu konzervu a ani daňový doklad nebyl.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    CAMELLA: klukovi to chutná a nikdy si nestěžoval.)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    CAMELLA: jinak supr napad, prehled o slevach a tak kdyby tu byl, bezva :)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    tak to musim prihodit osobni zkusenost s andyshop.cz, mame pejska a fretku a e-shopu uz jsme vystridali furu, s timhle jsem fakt spokojena, dobry ceny a zbozi k vyzvednuti do druhyho dne... tak by to melo byt vsude :)
    a vitakraft pro fretky 800 g za 111,- v petcentru za 170,-
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    POLARKA: jasně:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam