• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAMELLAZverimexy - vaše zkušenosti, ceny, sortiment
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    CAMELLA: teda to je super, myslis ze pro vypasenejsi fretku by se neco zhotovit dalo? Me by se libila nejaka ta kostka :)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    GRACIIJKA: nj kdyz taky vyhrajes vsecky kategorie, abys doma nemela napakovano vid :D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GRACIIJKA: jojo, taky bych nezvladla ani základní model:). A jeji domečky jsou luxusní (akorát pro ty mrchy moje potkaní to moc nemá cenu - během pár dnu přidaj několik alternativních vchodu a dukladně prozkoumají domečku střeva)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    CAMELLA: taky bych chtěla být takhle šikovná :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: *Skladem
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    POLARKA: a nebo si ji necháš ušít na zakázku a dáš za ní tak max 150:)
    Velmi doporučuju http://evaaspol.webgarden.cz/pelisky-domecky-a-prolezacky-pro
    kladem má sice spíš pro potkánky, ale stačí jí napsat a udělá cokoliv dle přání - a za bezkonkurenční ceny:)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    POLARKA: já si nemůžu vynachválit tu naprosto úžasnou závěsnou kostku za 270,- z výstavy...muhehe moje moje :))))
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    GRACIIJKA: teda koupit, sezrat jsem myslela samozrejme :D
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    GRACIIJKA: to vis, na srazu by jim to mohl nekdo koupit :D

ted jsem byla v letnanech a koukala jsem, ze v petcentru maji takovy jednoduchy hamaky za 375,- :-/ ta z polska vyjde na 200, je fleecova a dvouvrstva s otvorem na zavrtani :)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    POLARKA: stejně to sou mrchy prožraný...sem Lenťuli koupila na jednom fretčím srazu ANF..protože tam jí to šíleně chutnalo a doma to nežral nikdo....darmožrouti! :))))
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ANGELINE: to ale neznamená, že je to to nejlepší. Na trhu jsou mnohem lepší značky :)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    _PINKY: njn asi neexistuje dokonaly krmivo :)
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    POLARKA: no prave:)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    _PINKY: koukam na baleni a nic tam o taurinu nevidim
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    GRACIIJKA: jj vitakraft ma nejradsi
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    _PINKY: právě že už s ním nekrmím, protože mám pět fretek a to bych se nedoplatila
    POLARKA: neviděla sem větší...bohužel jinak bych ho brala všema deseti
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    GRACIIJKA: ja ani nevim, jestli se vitakraft vyrabi ve vetsim baleni nez 800g?
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    GRACIIJKA: neznas prosimte nahodou hodnotu taurinu ve Vitakraftu, kdyz ho krmis?
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    POLARKA: Taky mám objednaný pelechy.
    A větší balení granulí pro fretky bych určitě taky ocenila. Třeba Vitakraftu..ten jim chutnal.
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    POLARKA: na prodejne tak bezne asi ne, ale v eshopu v pohode...napr. http://www.pro-fretky.cz/krmiva-granule/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam