• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREBRALLomy opuštěné i činné
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    OSIP: mno moc to neni ale už to postačí :)
    mam pocit že se tam jezdí kámoš potápět, tak že to asi bude dobré na koukání :)
    OSIP
    OSIP --- ---
    KCN2
    KCN2 --- ---
    KROTITEL: to ja profesionalne nedokazu posoudit, nicmene u prvni fotky zcela nalevo na konci je bouda kde se profesionalni potapeci sjizdeji potapet, voda je tam nadherne pruzracna....takze tak
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    KCN2: A viditelnost pod vodou?? cca.. :))
    KCN2
    KCN2 --- ---
    něco z víkendu : nádherný lom u Horní Cerekve

F0B1C
    F0B1C --- ---
    krom toho se tam zrejme neda dostat, obe loziska jsou cinna?
    PULP121
    PULP121 --- ---
    sucho in da haus. spíš jak kdy podle toho kdy prší ne?
    EOS
    EOS --- ---
    Kosov je pěknej, teplej, ale moc blízko berounským periferiím. Je zatopenej možná nějakých 25 let. Čertovy schody nikdy zatopeny nebyly, jen louže. I když na mapě je uprostřed ložiska západ seriozní jezero! :-)
    http://www.mapy.cz/#x=14.056154&y=49.915979&z=13&t=o&umc=9f.1.xWylx¨=49%C2%B054'56.338%22N%2C%2014%C2%B03'35.415%22E&u=m
    PULP121
    PULP121 --- ---
    takže ten kosov neni zaplavenej jo? já jsem si vždycky myslel že kosov a čertovo schody jsou jeden a ten samej.
    REDITEL
    REDITEL --- ---
    FAT: hmm, zvlasni, kazdopadne na vstupu maji ceduli , je mozny ze to patri k nim
    FAT
    FAT --- ---
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    EOS: Mám dojem, že tam byla jen ta brána.
    EOS
    EOS --- ---
    TAMARIX: To je pěkná scéna. Most byl asi nejvymakanější, co se na Amině kdy objevil, ale ten kostel tam snad nikdy nestál, ne? To by mě fakt mrzelo propást.

TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    EOS: Taky tohle se tam nátáčelo - http://www.csfd.cz/film/224698-babylon-ad/ . Akorát jsme se tam tehdá nějak motali a ochranka nám říkala, že se tam točí tenhle film. Na fotce jsou vidět kulisy:

PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    EOS: Taky Poslední přesun, i když tam těch děr kombinovali víc
    PENTAGUN
    PENTAGUN --- ---
    Vzpomínám si že se tam odehrával jeden díl série Agentura Puzzle :-)
    Agentura Puzzle: Strach — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/1098229782-agentura-puzzle/
    EOS
    EOS --- ---
    Tak přemýšlím, co se vlastně na Amerikách točilo. Jen tak z hlavy, klasika Limonádový Joe, Zlatokopové z Arkansasu, Syrového Cesta na jihozápad , Malá mořská víla, Princezna Fantagiro, Angolský denník lékařky Vladimíra Kavčiaka, Pinocchiova dobrodružství Steve Barrona, Akumulátor 1 ..
    U fůry, většinou zahraničních produkcí, co jsem tam potkal, jsem ani nezjistil o co jde, nebo název filmu.
    Nevíte třeba někdo něco bližšího o sérii krátkých příběhů s Tomášem Hanákem, z nichž se ten, co se točil na Amině, jmenoval myslím "Banánové rybičky"? Další díl, o trempech a manažerovi ve sporťáku, se jmenoval "Olivka", točil se v jiném lomu, ale nevím kde.
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    EOS: nojo. "lom skutecnost" je opravdu spatne :)
    EOS
    EOS --- ---
    VODOMERKA: Kecaj. Je to Malá. Jen byla tenkrát o kus níž hladina. Portál, ze kterého vycházeli a plavali ke svážné cestě na poloostrov, je dnes pár metrů pod hladinou, kousek jihovýchodně od Andělských schodů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam