• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREBRALLomy opuštěné i činné
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    KCN2:
    ENKATT: rád bych si o adresách lomů a sumcích poslech klidně víc :) i s momentální situací klidně :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Já v jednom z těch lomů kdysi ulovila i sumce. na koupání nejlepší jsou hromady.
    KCN2
    KCN2 --- ---
    KROTITEL: lom u smrku je ten na první fotce, jako malej kluk jsem tam chytal pořád ryby, v něm se nikdy nekoupalo pač tam voda nebyla nikdy nějak extra, ale žili v něm raci, štiky, kapři, okouni, líni..na rybolov super, dnes tam je pár okounků, ten vypuštěnej je dvoj lom, kde vlevo je stále zatopenej, tam bejvávali sumci, až 2 metry velcí..tam se koupalo, ten druhej se pak vypustil a začla znovu těžba, tam se to jmenuje lom Váňovka, no a dnes se koupe v lomu u tý cesty...jinak kousek dál je ještě lom kde se také těží, jménem Vachatovka....
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    KCN2: koukám slušnej brčál. kdysi jsme se tam potápěli ale ted už to podle fotek nevypadá na nějakou extra viditelnost.
    ten lom kde se těží je nově vypuštěnej, jsem slyšel. a zase se tam rozběhli práce, že jo? ríkalo se mu u smrku. nebo je to ten u silnice?

pak si pamatuju že jsme tam jezdili na jeden, kterej býval oplocenej, ten byl uplně nejčistší.
    nebyl jsem tam aspoň 15 let.
    KCN2
    KCN2 --- ---
    pár cvaků...kozárovice

PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    Domluvili jsme se s Tamarix, že mi předá moderování. Jinak se nic zásadního nemění, jen v záhlaví je jiná ikonka :-)
    PULP121
    PULP121 --- ---
    what? :-)

BBC NEWS | UK | Wales | Puppy survives 200ft quarry fall
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/wales/7902832.stm
    KCN2
    KCN2 --- ---
    Něco z neděle....Svobodné Heřmanice

Jakartovice

KCN2
    KCN2 --- ---
    vápencový lom Jasenice...bohužel je oplocený tak lepší fotky nešlo pořídit

KUNKU
    KUNKU --- ---
    PAPRIKKK: tyjo tam se musim podivat! Nemaš nějakou fotku? docela sem se tam nalozil :P
    PAPRIKKK
    PAPRIKKK --- ---
    na velky americe z ty strany co se leze dolu takovou tou prurvou a vedle ni byla vyhlidka tak se to cely urvalo.. takze je ted pristup celkem pohodlnejsi ale o to vic nebezpecnejsi co se tyce sutru visicich z hliny nad tou cestou co tim sesuvem vznikla...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    L_UCIE1: 49°59'49.938"N, 14°19'42.553"E , 49°57'25.091"N, 14°23'28.606"E
    TSUMON
    TSUMON --- ---
    L_UCIE1: Zkus Prokopské a Dalejské údolí, lomů tam najdeš dost
    L_UCIE1
    L_UCIE1 --- ---
    Prosím poradil byste mi někdo, kde jsou přístupné lomy v Praze? Pouze na focení...
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    EOS
    EOS --- ---
    PULP121: Na Čerťákách už se v tý louži dokonce koupe, jo? Snad tam není i na vrátnici pokladna? ;-)
    EOS
    EOS --- ---
    SHUVIT: Tak to jste dobrý. Z Pusťáku do Sv. Jana je to ca 3km vzdušnou čarou a to nemluvím o nezanedbatelném "elevačním koeficientu" ;-)
    PENTAGUN
    PENTAGUN --- ---
    SHUVIT: Lom je přístupný, štoly ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam