• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TULENI2 (3,4...)v1 aneb Fotky těhotných žen
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    GIDDY: Mám to jako ty, kojím a jím hodně a hubnu. Musím se pochlubit - od porodu loni v září jsem shodila už 21 kg. Při těch 31 kg, které jsem v těhotenství nabrala, mám sice pořád nadváhu, ale je to už prostě znát a jsem ráda, že jsem zpátky v džínách a nemusím nosit XXXL kalhoty na gumu...:)
    TULENI
    TULENI --- ---
    GIDDY: mam to stejne jako xmarge, i pres kojeni jsem nehubla, nechala jsem dost v porodnici ale pak se me to drzelo jak kliste a ne a ne to shodit...
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    GIDDY: většina žen má to štěstí, že kojením hubne. Pak ovšem existují ženy jako já, které kojí a místo hubnutí naopak přibírají:o( Takže jsem za 10 měsíců kojení přibrala 10 kg (v porodnici nechala 8). buď ráda, že to máš takhle:o)
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    LURA: ano presne tak, protoze ovulace je prumerne dva tydny po menstruaci, a pocitaji to jako prumer
    s tou vahou, ja u prvniho pribrala 13, rodila sem tyden po terminu (ale presne na muj vypocteny termin), zhubla sem vse do 3/4roku, s druhym sem pribrala vic - 15kg a za ctvrt roku sem vazila min nez pred tehotenstvim..podle me to ma este souvislost s kojenim, dyz se koji de to rychle dolu, nebo ne? ja totiz zeru porad jak pasak a sem hubena, zato syn pribira jak divy, takze co snim de pres mliko do nej..uvidime az prestanu kojit
    BONIE
    BONIE --- ---
    LURA: tak jestli to já nechápu blbě, tak vlastně jo :)
    LURA
    LURA --- ---
    BONIE: Díky:-) Takže vlastně každé těhotenství je ve skutečnosti cca o 2 týdny mladší, než podle papírů, to jsem chtěla vědět.
    BONIE
    BONIE --- ---
    LURA: podle poslední menstruace.. protože skutečný den početí malokdo ví.. ty vyšetření jsou takhle nastavena
    LURA
    LURA --- ---
    Chtěla bych se zeptat místních znalých - jak počítají doktoři těhotenství? Těhotenství trvá cca 38 týdnů. Když vám dá doktor průkazku (nebo vy sem k fotkám píšete týden, ve kterém to je), je tam skutečná doba těhotenství a nebo je to doba od poslední menstruace, aby to celkově vycházelo na 40 týdnů? Mám v tom trochu chaos, protože jsem měla dojem, že to počítají na 40 týdnů, ale to pak zase nesouhlasí se skutečnou dobou trvání těhotenství. Z toho pak plyne i otázka toho, že určitá vyšetření se dělají v určitých týdnech, takže podle čeho se to počítá?
    BONIE
    BONIE --- ---
    jejda, se omlouvám za velikost.. ale upravovat se mi to nechce :)
    BONIE
    BONIE --- ---
    já jsem u prvního přibrala 20 a do 2 měsíců to bylo dole.. rodila jsem tři dny po termínu..
    otěhotněla jsem po roce a teď přibírám méně, protože se víc nalítám .) obávám se ale, že mi vánoce zkazí můj měsíční průměr +1 kg (30tt) fotka je ale trochu starší..

ZRK
    ZRK --- ---
    SMAROWA: Je fakt, že se se dvěma o kus víc naběhám asi :) Jen doufám, že nepřiberu nějak moc...
    MAIKKA: děkuju
    SMAROWA
    SMAROWA --- ---
    ZRK: s více setká větší fofr, to půjde. hlavně no stress;) držím palce.
    MAIKKA
    MAIKKA --- ---
    ZRK: wau,gratuluju.To mi nějak uniklo)
    ZRK
    ZRK --- ---
    SMAROWA: Jé, to by se mi líbilo. Já přibrala 22, po devíti měsících od porodu znovu otěhotněla - zůstalo mi 8 kilo, tak jsem zvědavá, jak to půjde teď... :)
    SMAROWA
    SMAROWA --- ---
    LILY: já rodila v 42tt, přibrala jsem 30kg do 3 měsíců jsem byla na původní své váze, bez nějakých diet... je to individualni.
    LURA
    LURA --- ---
    Já měla s prvním 69 kilo před porodem, s druhým myslím77 a se třetím asi 86. A s každým dalším jsem za to těhotenství přibrala o něco víc. Ale taky ne nějak kriticky moc, myslím, že nejmíň to bylo 9 kilo a nejvíc asi 13. A rodila jsem je všechny prakticky přesně v termínu (tolerance asi 2 dny).
    LILY
    LILY --- ---
    XMARGE: já jsem rodila 41+4 a po necelých třech letech mám o tři kila víc, než v době, kdy jsem se vrátila z porodnice..
    ALDETRUDA
    ALDETRUDA --- ---
    LILY: Kdo ví. Nejspíš je to hlavně o štěstí (v mém případě teda určitě, protože žádnou cíleně hubnoucí aktivitu jsem nevyvíjela).
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    LILY: rodila jsem 39+3 a 13 měsíců po porodu jsem se vrátila na porodní váhu.. a to jsem přibrala v těhotenství jen 11 kg!
    LILY
    LILY --- ---
    ALDETRUDA: mám soukromé podezření, že ženy, které rodí před termínem, se do původní postavy vrací snáze než ty, co přenáší, ale asi je to případ od případu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam