• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRSlečny VS brýle O-O
    GIA_
    GIA_ --- ---

SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    LALAITHWEN: hezké, ale hlavně parádní vlasy !
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    tak ja vam to tady taky trochu zaseru :) vsechny troje fungujou

tady neni jenom slecna, ale trochu videt jsou. jsou velky a trochu nerdy...ale typek ma taky dobry brejle myslim:)
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    SAKJA_PANDITA: díky :-)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    BULKA1: SKRITEKB: super holky!
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    BULKA1: sluší ti moc :-) barvičky hezký rozjasní a rozveselí ti obličej ikdyž se sama o sobě směješ:-)))
    jinak ty moje jsou jasně až tmavě červené (blbé světlo a nekvalitní foťák), půl nožičky maj červený a půj stříbrný.
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    SKRITEKB: ale vypadají spíš do oranžova, ale je to asi tim světlem,))
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    SKRITEKB: já myslim, že ok.))
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    já mám červené brýle a kdokoliv si je vykouší tak mu seknou a vůbec to nemusíš ladit s oblečenim...

jinak Morávková je sama o sobě nic moc ženksá.. kort bez těch brejlí je právě uplně jalová.. proto bych řekla, že k sednou uplně dokonale:))
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    moje maličkost a brejle Marc Jacobs...já červenou miluju....snad mi sedne...???

SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    BULKA1: fakt jo? tak to ja mam zas pocit, ze cerveny slusej fakt malo komu.. a ta Moravkova byla tvari ruznejch firem, ona si to nevybirala, ale bylo ji vybirano. libi se mi snad jen na ty hodne prebeleny fotce.. jinak je e e, jak ji zmalovavaj, takova sexy brejlata ikona za zenitem.. nevim no. mne se vona nelibi-je takova prehnana.
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    BULKA1: červený jsou pěkný ale myslím, že je nemůžeš mít jako jediný.nehoděj se ke každému oblečení atd......to je teda můj názor:)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    nejlepší.))
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    JINAK DANČA MĚLA VŽDYCKY VKUS - neznám nikoho komu brejle tak seknou a to jakýkoliv:))

BULKA1
    BULKA1 --- ---
    mě se líbí červený (mám pocit, že sluší všem.))

jinak další zajímavý kousky:

FOX_E
    FOX_E --- ---
    SAKJA_PANDITA: jasný, otázka vkusu a asi i trochu zvyku.Všechny módní trendy nebo spíš výstřelky mají své příznivce a odpůrce....
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    GIA_: tý na mikádko to taky sekne a hodí se to k ní..
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    FOX_E: všimla, protože je sama nosím (ne takový), to je jasný:) humorný mi to nepřijde ani trochu. nemám ráda rádoby zajímavé cílené stylizování. myslim, že na krásný bličej buď nic anebo teda pěkný brejle, jenoduchý, ať vynikne obličej.. v těhle případech zaniká.. ale je to věc názoru, vkusu. a tak že:)
    mně se zas líbí od GIA_ ta bruneta s drdůlkem s černými obrubami, to jsou zajímavé brýle
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam