• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    CHAPADLAFIALOVY: moje spesl prirucka rika, ze zvracet urcite ne, nejdrive vyplachnout vodou pusu a pak vypit vetsi mozstvi vody a neodkladne privolat sanitku!=)
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    haha, ja jsem zdravotnik zotavovacich akci od cerveneho krize!=)
    PAZNE
    PAZNE --- ---
    Muzu zaridt skoleni BOZP a PO voboje se muze hodit. Ohledne zvraceni tak to se na gymplu rozhodne uci a to v prvni hodine chemie.
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    repast
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    TIP: Myslím, že jsme našli jádro pudla a můžeme to ukončit.
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    KING_JOHN_KILL: haha.. takovýhle emoce po internetech.. Sakra my jsme teď všichni tak chytrý :D
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    ATYKIN: Přesně tak. Celý tohle kromě toho mlíka bylo řízený záchrankou po telefonu, tak jsem fakt neodporoval. Mlíko se dává po požití kyseliny na neutralizaci, což tohle neni, ale čert to vem, když to do toho kelímku s vodou Johnyho táta lil. Stejně to pil na naředění a mimo to v mlíku je nějakej tuk, což se po odmašťovadle hodí... Pokud vim, tak po telefonu řikali ať to vybleje a to blil tak i tak. U nitroředidel je totiž mnohem větší problém než poleptání to, že to po požití furt dejcháš a může dojít k edému plic. ne? ..aspoň tak to učili nás. Kyselinu samozřejmě neblejt- to je k ničemu.
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    TIP: a měl blicí podtácek?
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    decánko uštrejchnout?
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    Presne selskej rozum, clovek si rika ze by neco takovyho v tele nemelo zustavat moc dlouho... Pokud mozno vubec. Po telefonu sanitaci navic radili vypit olivovy olej, a doted jsem myslela ze se taky priklaneli k vyzvraceni.

HEELENA
    HEELENA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: kaja nas muze ucit - za chvili ma po statnicich, tak bude mit spoustu casu:)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    TIP: hele to ale neni úplně špatnej nápad:) na mejdanech se stávaj úrazy furt, tak proč si nedat nějaký miniškolení první pomoci? já bych si rozhodně potřebovala osvěžit základy.
    EVVA
    EVVA --- ---
    TIP: no hlavne to zvraceni byl reflex,ne vyvolany podle toho,co jsem slysela..?chudak LHVN, aspon ze se mu to stalo az v nedeli:/
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    sorry no, tímto se lahvoňovi i všem zúčastněným a dotčeným omlouvám, já tak nějak měla za to, že je to všeobecně známá informace, ale tak asi ne...
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    CAMKA: učili nás to na kurzu první pomoci, ale k smíchu to rozhodně není. Snažili se udělat co mysleli, že je nejlepší, ovšem bohužel i u první pomoci koluje spousta UL. Nevidím ovšem důvod dělat si srandu z něčí neznalosti jenom aby si mohla ukázat, že to znáš líp. Nemyslím, že je to od tebe hezký. To je všechno.
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    jako kdyby to někdo věděl, tak to hlavně neuděláme žejo...
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    CAMKA: tebe ve škole učili hasiči? :) nás na gymplu teda ne :)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    CAMKA: ne
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    LAMPICZKA: vás nikdy ve škole nebo hasiči neučili, že po konzumaci leptavé kapaliny nikdy nevyvolávat zvracení, že si ty sliznice poleptáš znova?
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    CAMKA: co ti na tom přijde proboha k smíchu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam