Jak mi rodiče říkali: "nechoď do hospody, necháš tam jmmění a lidi ti nakej spoustu píčovin," tak přesně todle se stalo. Byl jsem přemluvem, abych zase roztlačil tu vrzavou kárku a udělal další objednávku ořechů. I tak se stalo a promrhal jsem trochu času na internetech a zaktualizoval ceník (zatím jen ořechy...). Projel jsem pár nejzajímavějších prodejců (+ z jednoho ještě tahám ceník, kterej by mohl bejt dost zajímavej), přikládám tabulku pro orientaci. Ještě není jistý od koho se bude brát, protože po pátrání odkud to vlastně je, jsem se trochu rozesmutněl..... Takže by to chtělo ještě zvážit, jestli fakt objednávat z toho druhýho konce světa nebo jet víc lokál produkci, což je samozřejmě spojený s omezením sortimentu/ceny....
ceník hýr
https://i.nyx.cz/files/00/00/13/60/1360598_3ee3ef6e9313906a6fa3.pdf?name=orechy+final.pdf
Kdo co chce at pise do posty, az se vytvori seznam, tak se uvidi, co se vlastne objedna. Je to nahovno systém teďka, ale chci vědět, co vlastně chcete ;) aby se s tím dalo dál pracovat.
Mír a lásku ♥