DLOUHA_POTVORA: no vidiš. já jsem tu analýzu nečetla. ty jo?
Hele já se v tom nechci moc rejpat, ani mě to zas tak nezajímá.
Ale prostě v části:
"Myslím si, že víte, že tady je nastavená ta hierarchie několikrát opakovaná. Myslím si, že byla vždycky zažitá, že redaktoři a reportéři poslouchají příkazů vedoucích vydání. Víte sami dobře, že tady existuje jeden úzus, kterej zní – vedoucí vydání je pánbůh. Pánu bohu se prostě neodmlouvá.
Já bych byla ráda, aby páteční exces, kdy tu proběhla hádka několika redaktorů s editorem, vedoucím vydání, která vyústila v – abych tak řekla – nepřesné vysílání, tak aby se už nikdy neopakovala. V tomhle postoji musím být naprosto tvrdá. Kdo nebude akceptovat vedoucího vydání, tak mu nabízím, nemusí tady pracovat. Je to jediná možná cesta.
Jsme tady všichni zaměstnaní, máme zaměstnavatele, který má nějaký postoj. Jestliže ho akceptuji já, akceptuje ho vedoucí vydání, tak vy prostě poslechnete příkazů vedoucího vydání. Pokud to tak není, tak vlastně neakceptujete fakt, že jste tady zaměstnaní a pak nemá cenu, abyste tady byli zaměstnaní." slyšim to, že tam měli nějakej problém, poštěkali se a k tomuhle se vztahuje to, že kdo neposlouchá, poletí. A NIKOLIV že poletí kdokoliv, kdo napíše, že uprchlíci sou sexy.
Proto mě to přijde manipulativní a pochybně interpretovaný. bulvár. Ať si tam Břešťan zčervení, co chce, pořád půjde o kontext a my nevíme co se tam stalo. ani nevíme, co se řešilo na poradě ve druhém patře:)