• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAlékaři, medici a jiná havěť
    TARI
    TARI --- ---
    GATTA_NERA: mě to tu dost štve..ám pár kamarádů krátce po škole a je to bída..trochu jsem se informovala a dostala jsem depku..pak jsem si přečetla něco o zahraničí, navštívila seminář, kde byl doktor pracující v zahraničí a povídal o "své" zemi..nic moc mě tu nedrží, takže to zkusím
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    TARI: tak tomu rozumím....já jsem nad tím taky jednu chvíli přemýšlela, ale zvítězila pohodlnost
    TARI
    TARI --- ---
    GATTA_NERA: mám představu o specializaci a výrazně uvažuji o opuštění republiky..začínám podnikatpro jistotu přípravy..
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    TARI: a už přemýšlíš co dál? já už jsem 2 roky v praxi, všechny státnice na té naší pokrokové fakultě jsem přežila
    TARI
    TARI --- ---
    GATTA_NERA: tomu rozumím..já jsem teď v páťáku, takže ještě holt chvíli přežít...
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    GATTA_NERA: moc hezkej dokument
    :)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    TARI: tak to jsme studovaly na stejné fakultě :)
    Mimochodem, taky nesnáším povlíkání postele ve službě :/
    TARI
    TARI --- ---
    GATTA_NERA: dokument je dost dobrý..doktora Dušku jsem měla na přednášky z chemie a potom z ARA a je hodně dobrej..dost fajn člověk..a dokument se mi moc líbil, velmi trefné
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    já trochu uvažuju jít na přechodnou dobu k farmaceutické firmě. Nemáty tady někdo zkušenosti?
    CVRCKOVA
    CVRCKOVA --- ---
    No mazec :-)
    Jojo, práce je pořád dost :-) Jinak u nás doktorku potřebujeme, ale neurologa je tam asi škoda :-(
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    CVRCKOVA: tak to je dobrá náhoda :D ještě tak 2 měsíce se budeme potkávat na oddělení. A jak to jde na GaRCu? Taky plno práce, že jo?
    CVRCKOVA
    CVRCKOVA --- ---
    Na Kladně? Tak to se asi i známe osobně :-) Logopedka z Garcu :-))
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    CVRCKOVA: ahoj,moc služeb, žádné náhradní volno, takové novodobé otroctví. Ale co, dnes jsem podala výpověď...Takže kdybyste ale někdo hledal místo neurologa, na Kladně se uvolnilo :)
    CVRCKOVA
    CVRCKOVA --- ---
    proč jsi zhnusen praxí?
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    Ahoj, já pracuju v jedné nejmenované středočeské nemocnici a zvažuju odchod z oboru. Je tu někdo další, kdo je zhnusen praxí?
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    CLEMENTINA: Zatim dobrý:) Jsou to mentálně postižení muži s psychiatrickým onemocněním.
    Je tam docela prdel. Je nás 6 na 50 kliošů:)
    CVRCKOVA
    CVRCKOVA --- ---
    Koukám nová diskuse. Super, jsem pro. Jsem sice "vysokoškolsk vzdělaný zdravotnický pracovník - nelékař" :-)) ale už se těším na zajímavosti, které se zde dozvím :-)
    SLAIN
    SLAIN --- ---
    Ahoj, ted' studuju na lekarske faculte v Brne. Jak to jde?
    CLEMENTINA
    CLEMENTINA --- ---
    Tak ti přeju ať se z toho nezblázníš;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam