• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAlékaři, medici a jiná havěť
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CORNELA: GATTA_NERA: Ok super díky za info!
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    TIGRE: spousta z nich jsou mrtvé duše, na které berou kapitační poplatky. Ale vem si, že na malém městě jsou třeba 2 praktici, to pak mají i klidně víc než 3 tisíce pacientů
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Nemáte představu kolik má v ČR průměrný obvoďák pacientů? Narazil jsem na údaj, který se týkal USA, kde to číslo bylo 3000, což je pro mě těžko představitelné číslo, ale možná jen nevím, jak se věci mají. Díky!
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    Ha tak nakoniec mam zmluvu na dobu neurcitu, dva primari sa za mna postavili a ti su predsa len viac jak jedna zavodna baba ;)
    LUSY
    LUSY --- ---
    CORNELA: dekuji :) no jdu na gamagrafii ledvin, tak resim na jak dlouho to je a zda se mam bat :)) To se podává jenom injekci nebo se to dava nak delsi dobu pres kapacky a lezim u toho? ( nastesti s takovyma vecma nemam vubec zkusenosti :) )
    LUSY
    LUSY --- ---
    Ahoj, nemáte náhodou někdo zkušenosti s gamagrafii ci nevite jak to probíhá?
    HANNACH
    HANNACH --- ---
    nemáte někdo tip na nějakýho opravdu dobrýho praktickýho doktora na Praze 6, který mluví i anglicky a nabízí krom smlouvy s VZP i možnost nadstandardního ošetření?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    jinak krvavější obor sis teda vybrat nemohla :))
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    CORNELA: dneska jsem shodou okolností mluvila s jednou známou (lékařkou), co pracuje už cca 30 let na hygieně .... prý musíš mít všechny doklady o očkování a asi by se u zaměstavatele podepsal nějakej papír, že nebudeš uplatňovat případnou chorobu z povolání ... ale říkala, že to ještě zjistí, takže pokud se dozvím víc, dám vědět do pošty ...
    MICHAL_DS
    MICHAL_DS --- ---
    KAMAR: A to by fakt šlo? Fak tam místo je? mužeme to pořešit v poště dyžtak ať neobtežujem ostatní ? bych byl moc v děčný za nějaké informace ...
    MICHAL_DS
    MICHAL_DS --- ---
    KAMAR: A odkud jsi? respektive které nemocnice se to týká? Mě právě práce s lidma nevadí. respektive děda byl saniták a babička sanitář, tak jsem se do 15let furt motal ve špitále : )
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    nevim u nas na odd. si tady nikdo na nikoho nevyskakuje .. kazdy si dela svou praci. nahodou sanitak na psychiatrii neni spatne, jen je to trochu o drzku doslova ... pod k nam mame tady mista a mista ;)
    MICHAL_DS
    MICHAL_DS --- ---
    CORNELA: Jo takhle, nj to je bych řek v každý práci no, tomu se člověk asi nevyhne .... ti co sou vejs tak si myslel je ze sou nejchytrejší (ne všici teda, znám i dobrý šéfy), Když by byla možnost se pak třeba dostat na jiný oddělení ... No uvidím no ...
    MICHAL_DS
    MICHAL_DS --- ---
    CORNELA:Každopádně ti díkec za info , toto jsem přesně potřeboval vědet :)
    MICHAL_DS
    MICHAL_DS --- ---
    CORNELA: A tak mrtvoly me nevadí, a odnášení kýblů z blitím taky snesu. Nj kancl ... sem skoušel tisíckrát, marný a nebo sem debil :) Mmentálně budu vděnej za cokoli, krom krumpáče (bych nevydržel :) )
    MICHAL_DS
    MICHAL_DS --- ---
    MICHAL_DS: Kecám :) půl roku schánim.
    MICHAL_DS
    MICHAL_DS --- ---
    CORNELA: Jo lepsi prace to je jasny , jenze u nas je kuluvy a bída o práci už jí shánim rok a mam moznost vyuzit znamosti se tam dostat(respektive oni nevedi ze kurz nemam). A ještě předtím co jsem byl se zeptat v druhym spitale tak tam me vodpalili s kurzem(mozná mysleli nakou jinou funci nez sem myslel já). Tak sem si rikal ze to asi budou chtit vsude. No myslel sem takovyho toho týpka co vozí pacoše z jednoho oddělí do druhýho atd atd .... jinak dík za info
    MICHAL_DS
    MICHAL_DS --- ---
    MICHAL_DS: Respektive bych potřeboval vědět který konkrétní kurz je na to třeba, určitě se to týká nějaké vyhlášky zákona, ale moc se v tom neumím orientovat. Původně jsem si myslel že není potřeba vůbec nic , že zřízenec je jenom takovej "poskok a slouha" ale vyvedli mě jaksi s omylu, že to není pravda : )
    MICHAL_DS
    MICHAL_DS --- ---
    Zdravím, nevím zda sem dotaz patří, přezto to sksím. Potřeboval bych si udělat zdravotnický kurz abych mohl dělat zřízence. Nemáte nějaké zkušenosti s tím nebo dopuručení kam se obrátit. A nejlépe na liberecku / východních čechách. Snažil jsem se něco googlit, ale je víc variant kurzů a něterý firmy mi přišli celkem divný. Nemáte někdo zkušenost. Předem díky za info
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    KAMAR: to muzou, od toho ta zkusebka je .... ale pokud te budou chtit vyhodit, tak to muzou udelat i bez zavodniho lekare ze jo ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam