• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAlékaři, medici a jiná havěť
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CORNELA: Jasne to je jen se mi za to nechce platit silenou cenu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Pratele byl byste nekdo ochoten mi sehnat dve tri sady na siti ran? Na kuzi. Reciprocne za lahev nebo tak.
    JANEK
    JANEK --- ---
    CORNELA: Tak myslím, že z toho tak nějak vyplývá, že hned.
    JANEK
    JANEK --- ---
    CORNELA: V pátém ročníku. :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    CORNELA: Hned jak jsem mel prezentovatelne vysledky, za ktere by se nestydeli a svuj grant, abych mel cim zaplatit ucast.
    JANEK
    JANEK --- ---
    CORNELA: Tak zatím všechny konference a časopisy, kam jsem kdy co posílal, měly pravidla pro formátování a strukturu abstrakt/článků. Takže bez znalosti toho, komu je to určeno, dost těžko radit.
    JANEK
    JANEK --- ---
    CORNELA: Cože? To jako existují nějaká obecná pravidla, která tohle řeší? To bych dost pochyboval. Nebo mi něco uniká a je to nějaký humor?
    JANEK
    JANEK --- ---
    CORNELA: To záleží na tom, kam to píšeš, ne?
    JANEK
    JANEK --- ---
    CORNELA: Jaký abstrakt a co si představuješ pod doladěním? :)
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    GATTA_NERA: bohuzel atestaci jeste nemam, jinak bych se taky nerozmyslela.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    KAMAR: v prosinci jsem udělala atestaci a události mě donutily, naštěstí už můžu do soukroma. Podáním inzerátu jsem si dost rozšířila obzory, že člověk má vážně kam jít :)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    KAMAR: no já zas vím od kamarádky z VFN, ze jim tam sebrali těch 5-8 tis. z tabulkového platu, co jim přidali díky memorandu .... :( jo, o tom už se ale nikde nepíše
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    GATTA_NERA: dobre delas. ja momentalne nemam moznost jit nekam jinam .. asi budu mit problemy s placenim najmu ;)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    KAMAR: akreditace se u nás taky blíží :)) Naštěstí tenhle měsíc dávám vale nemocnici
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    taky vam vzali 6 procent z platu? u nas si reditelstvi pockalo, az probehne akreditace, pak nam podekovali a vzali 6 procent .. to jsou svine.
    HIPSY
    HIPSY --- ---
    Nevite jestli se jeste da sehnat kniha Atlas chirurgickych operaci, Grewe/Kremer ?
    Pripadne pokud muzete doporucit neco podobneho.. diky
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Ben Goldacre: What doctors don't know about the drugs they prescribe | Video on TED.com
    http://www.ted.com/talks/ben_goldacre_what_doctors_don_t_know_about_the_drugs_they_prescribe.html
    KOSMOKOSMO
    KOSMOKOSMO --- ---
    INFLIXIMAB: jsem obvodak v Bezdikove - nebrat , vic posta ;)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    INFLIXIMAB: jsem neurolog, obor je to zajímavý, ale ne vždy praktický, blbá atestace a ne moc široké uplatnění, více pošta :)
    TARI
    TARI --- ---
    INFLIXIMAB: do pošty, dělám gyndu, kdyby Tě ten obor zaujal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam