• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAlékaři, medici a jiná havěť
    diskuse pro lékaře stávající i budoucí, o jejich uplatnění apod. Zkušenosti s jednotlivými pracovišti, šéfy, vzděláváním a vůbec samé slasti oboru.
    rozbalit záhlaví
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    KAMAR: v prosinci jsem udělala atestaci a události mě donutily, naštěstí už můžu do soukroma. Podáním inzerátu jsem si dost rozšířila obzory, že člověk má vážně kam jít :)
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    GATTA_NERA: dobre delas. ja momentalne nemam moznost jit nekam jinam .. asi budu mit problemy s placenim najmu ;)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    KAMAR: akreditace se u nás taky blíží :)) Naštěstí tenhle měsíc dávám vale nemocnici
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    taky vam vzali 6 procent z platu? u nas si reditelstvi pockalo, az probehne akreditace, pak nam podekovali a vzali 6 procent .. to jsou svine.
    HIPSY
    HIPSY --- ---
    Nevite jestli se jeste da sehnat kniha Atlas chirurgickych operaci, Grewe/Kremer ?
    Pripadne pokud muzete doporucit neco podobneho.. diky
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Ben Goldacre: What doctors don't know about the drugs they prescribe | Video on TED.com
    http://www.ted.com/talks/ben_goldacre_what_doctors_don_t_know_about_the_drugs_they_prescribe.html
    KOSMOKOSMO
    KOSMOKOSMO --- ---
    INFLIXIMAB: jsem obvodak v Bezdikove - nebrat , vic posta ;)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    INFLIXIMAB: jsem neurolog, obor je to zajímavý, ale ne vždy praktický, blbá atestace a ne moc široké uplatnění, více pošta :)
    TARI
    TARI --- ---
    INFLIXIMAB: do pošty, dělám gyndu, kdyby Tě ten obor zaujal
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    ahojte, vyskytuje se tu nějaký radiolog, neurolog, gynekolog/porodník? Jsem ve fázi, kdy bych si potřebovala najít nějaký další směr ve studiu, a ráda bych nasbírala dojmy lékařů ve specializaci, odborníků... kdyžtak pošta, byla bych vděčná :) Díky!
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    Vojenská nemocnice Brno hledá neurologa, více v poště :)
    KIKU
    KIKU --- ---
    LILINKA6423: to jsem taky zkoušela. Právě že nic. Asi budu muset prozkoumat nějaký odborný knihy nebo nevim.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    KIKU: tak to dělej po částech, někde nohy, někde obličej....to nemá maskér fantazii? :)
    LILINKA6423
    LILINKA6423 --- ---
    KIKU: zkus hledat "anasarca"
    KIKU
    KIKU --- ---
    GATTA_NERA: Když já opravdu potřebuju fotku fakt celýho těla.
    KIKU
    KIKU --- ---
    Ahoj, připravujeme natáčení filmu, kde postava staršího muže trpí nějakým (?) onemocněním, které mu způsobilo, že je úplně vodnatý a oteklý téměř až za hranicí uvěřitelnosti. Netuším, jaká může být jeho diagnóza. Ale důležitý je, že sháním podklady pro maskéra, který by si podle toho udělal představu, jak má maska vypadat. Nemůžete mi poradit případně mi poskytnout nějaký fotomateriál? Já se snažila googlovat, ale marně. Maximálně se mi podařilo najít několik končetin, ale já bych ideálně potřebovala celé tělo. Děkuju!
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    Ahoj , neni tu nejaky Gastroenterolog? kdyztak do posty, mam dotaz , dekuji moc
    TEROUK
    TEROUK --- ---
    Ve volném čase vysílám na našem univerzitním Rádiu R http://www.radior.cz/

Můj pořad se jmenuje ScienceOpen a je většinou švihlej medicínou (švihlej je vždycky). Říkala jsem si, že by to tu mohlo někoho bavit, tak přikládám pár podcastů.

neurolog Martin Bareš
    Lekarka bez hranic Radka Capkova
    Soudni lekar Michal Zeleny
    Motolkomix
    IN_DIE
    IN_DIE --- ---
    PTACOPYSK: to mě nenapadlo:)dík.
    JANEK: Díky moc!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam