• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAlékaři, medici a jiná havěť
    diskuse pro lékaře stávající i budoucí, o jejich uplatnění apod. Zkušenosti s jednotlivými pracovišti, šéfy, vzděláváním a vůbec samé slasti oboru.
    rozbalit záhlaví
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    STARAKRYSA: pedopsychiatr? Po někom takovém je sháňka v Brně...

Já začínala po škole v ambulanci u Dr. která měla lektorskou smlouvu s ČLK, prachy žádné, ona měla zástup, ale počítalo se mi to do praxe a v Praze se nic jiného kromě PhD.studia nedalo najít
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    STARAKRYSA: pedopsychiatr? Muzes prosim komentovat tento clanek, co je na tom pravdy?http://t.tyden.cz/rubriky/zdravi/nekteri-lekari-za-praci-plati-misto-mzdy_289153.html
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    JOJOBA: klidne, pokud neva pedopsychiatr, kdyztak posta :D
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    JOJOBA: ja taky ;)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    JOJOBA: já, pošta :-)
    JOJOBA
    JOJOBA --- ---
    Ahoj, není tu někdo, kdo po škole nastoupil jako neurolog nebo psychiatr a byl by ochotnej se nechat lehce vyzpovídat? :)
    TARI
    TARI --- ---
    já se mohla učit pořád antibiotika..a v praxi jich člověk taky používá jen pár (pokud teda nedělá infekci) a je jak retard..
    OTOME
    OTOME --- ---
    Vitamíny se můžu učit vždycky celý odznova... ty jsou děsný a jsou všude!
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    INFLIXIMAB: vitaminy! ted jsem prave docetl deficity vitaminu u deti...
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    Sranda :) u nas teda taky zaklinadlo TBC. Je vsude!
    A pak kklasicky - vitaminy a stopove prvky :/
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    BAGRNASTROME: diabetes taky dobry. ja se hlavne u kazdy ty zkousky dozvedel o TBC neco noveho, samy vychytavky.. az se me ted na te interne po zkousce ptal, jestli chci delat plicni, ci co)
    BAGRNASTROME
    BAGRNASTROME --- ---
    FLAVIGNY: Hehe, já si zase už asi třikrát vytáh diabetes. A vůbec by mi nevadil ani po čtvrtý, tentokrát u státnice;-)
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    CORNELA: ja si treba TBC zatim vytahl na 3 zkouskach (mikra, patologie, interna) - takze spokojenost))
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    hodim sem link at nespamuju. je nas tady vic odborniku, i kdyz asi vsichni sledujem audit. medicina:
    [ KAMAR @ MEDICINA ]
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    INFLIXIMAB: Ateroskleróza...:D:D:D
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    cystická fibróza (což bylo dáno tím, že v Motole je centrum CF)
    DISKO_CHECHTAK
    DISKO_CHECHTAK --- ---
    INFLIXIMAB: Wilson.. minimálně vzhledem k prevalenci.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Cysticka fibroza ad nauseam...

Ale k tem strasakum-ABR, GNF. Ted to resim z druhe strany-jak to nekoho naucit. A musim rict, ze zaklad problemu je ve zdrojich. Neexistuje snad jediny rozumny cesky zdroj, kde bych byl spokojen s popisem a klasifikaci GNF. Vsude je to nechutny gulas "termitu" bez vyznamu.
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    Aby řeč nestála - jakou tematickou úchylku/úchylky má Vaše Alma mater? Téma, které je fakt patologicky přednášené ve všech oborech, všichni o něm vědí všechno a dohromady nikdo nic? :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    Bylo by někomu libo srandovních histotašek?
    amygdalashop.com || Novinky
    http://amygdalashop.com/

INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    MISON: nj, když my rádi ty kachny... :)
    MISON
    MISON --- ---
    Mne se vic libil ten, ze je to v medicine svizelny. Internista vi vsechno, ale nemuze nic. Chirurg muze vsechno, ale nic nevi. A patolog vi vsechno a muze vsechno .. ale je uz pozde ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam