CORNELA: Tak to už je o přístupu žejo, IMHO to vidíš tak že prostě čekat nechci, ale to není pravda, v zásadě mi čekání nevadí, u dětský doktorky mám rekord 6,5 hodiny čekání a taky jsem nechcípl, ale proč by mi to mělo vadit, když vidím že je plná čekárna a předemnou 15 lidí? Asi jsem moc citlivej, ale čekat 1,5 hodiny v čekárně sám, mezi tím, co praktická lékařka která vypisuje neschopenky z okna a občas u ní vyšetřuje a ordinuje pouze sestra, vyšetřuje kognitivní funkce u paní která má dikci německýho kulometu a pamatuje si víc než já, to mi prostě trošku vadí (pouze proto že je to tak nastavený).
Taky je to tvůj přirozený reflex jakožto lékaře, něják tak bránit kolegy, ale kdyby jsi po tom co tě někdo okradl (máš pár škrábanců - taky neumíráš) seděla 3 hodiny na fízlárně a přes dveře slyšela družnej rozhovor pepy s frantou, protože mu ukradli koloběžku, kterej se točí o tom jak se v pátek ožral jako prase, tak ti taky jistě bude stačít vysvětlení, že si Pepa ověřoval aliby - jestli to není pojišťovací podvod.
Je to subjektivní pohled, ty budeš lékaře bránit i kdyby kvůli zánětu středního ucha obětovali 6 novorozenců na rožhavenym kameni :-)