• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAlékaři, medici a jiná havěť
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    POZITRON: Z Francie jakakoli jidelni specialita :). Vino, syr...mne osobne treba i neco s levanduli z Provence :).
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Prosim, co by vam lekarum udelalo radost za drobny darek? Predpokladam, ze alkohol a bonboniery nosi vsichni a o lapace prachu v podobe nejakych picovinek nikdo nestoji. Budu ted moct koupit neco ve Francii, ale nic me nenapada. Predem diky moc za tip.
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    ROSADKO: zkusil bych se obratit na nejake vetsi odberove misto, napr. pri fakultce. urcite poradaji vselijake kurzy a nacviky pro sve zamestnance... nerikam, ze bys musela byt figurant, ale treba by pro tebe meli nejake reseni.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Mate nekdo tarif CLK od T-Mobile? Dneska zase prisel nejakej novej mail a nemuzu se dobrat toho, kolik se teda plati. V cenovych podminkach je neco jako neomezeny volani a SMS za 350 a pak 30GB internetu za 350, coz bych chtela, ale kdyz klikam dal na objednani nabidky, tak mne to nabii sracky jako volani+sms+1,5GB internetu za 750, coz mne prijde jako picovina :D. A dal se klikat bojim, abyhc si neco objednala aniz to chci. Nemate nekdo vic info?
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    CORNELA: Nedostala jsem žádný léky, pouze něco na bolest, což zatím neužívám.. Je mi jasný, že neumřu na klidový režim, jen jsem prostě nervní. Mám starýho invalidního psa, takže i po téhle stránce to je dost na prd. Pomáhám ji s pohybem a takhle jsem vyřazená z provozu. Nemůžu nic, natož ji tahat. Je to pro mě dost složité i když jsem si vědoma, že se dějou mnohem MNOHEM horší a závažnější věci, zdravotní problémy atd. atd. a že můžu být ráda, že mi není něco horšího. Zprávu mám, akorát se mi podařil zařídit si termín MR na pozítří, pak hned k ortopedovi, takže se to začne vše hýbat snad. Mám radost, že snad budu vědět dřív, co a jak :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    WERUMI: Jo, je to ok, musis pockat na vysledek, nikdo nebude naslepo lecit neco, co nevi, co je.
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    Ahoj, můžete prosím někdo poradit?
    Začalo mne fest bolet koleno. Je to pár dní zpět.. Strávila jsem celý den po doktorech (praktický, RTG, ortoped), nakonec jsem v ÚVN dostala od MUDr. bandáž, berle a léky na bolest. Nevím pořádně co s tím mám, prý hříchy z mládí, vlastně to můžou být i vazy, šlachy.. nevím nic kloudného prostě. Čekám na magnetickou rezonanci, která bude za měsíc.... umřu! Běhám. Sportuju. Potřebuju se normálně hejbat prostě :/ Je to pár dní a já jsem už teď úplně vyřízená z toho nic nedělání a hlavně z toho, jak jsem nemobilní. Do 9/6 mám teda jen čekat a pak co? Proč se to nějak neřeší? Nedostala jsem ani žádný léky na případný zánět. Je to ok? Fakt musím počkat na mgn. rez. nebo si to mám prostě jen vše sama oběhat (teda obelhat) a dožadovat se něčeho, nějakýho vyšetření? Jakýho? Za kým jít prosím?? :/ Léto je za rohem, já bych si ho ráda na plno užila :/ Hrozně mne to irituje a bojím se, že po té rezonanci zas akorát tak budu na něco čekat.
    Nejsem moc doktorová, snažím se jim vyhýbat a tohle mne celkem deptá... Poradíte prosím?
    SPACEANGEL
    SPACEANGEL --- ---
    diky vsem :)
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    SPACEANGEL: to by měla mít každá laboratoř na svým webu. zkus třeba http://www2.ikem.cz/plm_lp/
    SPACEANGEL
    SPACEANGEL --- ---
    cau, nema tady nekdo v naskenovane podobe takovy ty "laboratorni prirucky" co vydavaj nemocnice - s referencnima mezema, postupama pri odberu, transportu vzorku a tak? Potrebuju po absolventskou praci, tak zkousim jestli to nema nekdo treba naskenovane..
    DRZKA
    DRZKA --- ---
    FLAVIGNY: Ahoj, jsem v posledním ročníku na LFP, ale ráda bych do Prahy. Takže za kontakt bych byla velice vděčna :)
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    DRZKA: cau, z jake jsi fakulty (predpokladam absolventku)? jak moc se chces stehovat...? mohl bych ev. predat kontakt na spoluzaka, ktery se pripravuje v Hlavove ustave.
    DRZKA
    DRZKA --- ---
    Ahoj, nemá tady někdo informace o předatestační přípravě v patologii? Nějaké užitečné info o poměrech na konkrétních pracovištích (kam jo, kam ne, popr. na co si dát pozor) a jak je to s platovým ohodnocením a obecně uplatněním po atestaci (soukromé x státní atd.) Vím...hodně obcné dotazy :) ale budu ráda za každou odpověď. Děkuji.
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    Sorry za SPAM, ale chtěla bych znát váš názor na Zdravel (elektronická zdravotní knížka).. Klidně do pošty. Díky!
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    PEPENKA: To uz na prvni pohled vypada jako dobry vykuk a prodavac hadich oleju
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    FLAVIGNY: Asi budes muset...
    Celostní zdraví - Lektor Pavel Nývlt
    http://www.celostni-zdravi.cz/lector.php?id=3

MUDr. Pavel Nývlt, N. D. - Anti-Aging Poradna
    http://www.drnyvlt.cz/#utm_source=firmy.cz&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-2291351
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    PEPENKA: Kdo to je? Promim, ale mam si ho nejdriv vygooglit?
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Dobry den, prosim Vas, jaky mate nazor (ci zkusenost) na pana MUDr. Pavla Nývlta?
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    Ahoj, chtěl bych poradit. Máma má problém s očima a já bych chtěl s někým probrat možnosti její léčby. Mám její poslední lekarskou zpravu, kterou jsem v soukrome zprave ochoten sdilet. Kdyby tu byla sofistikovana osoba, ktera by rada poradila a nahledla na zpravu bylo by to vdecne. Dekuju

Prosim napiste kdyztak to zprav.
    ONDREJR
    ONDREJR --- ---
    IBERIA: MUDr. Enžlová - http://mudrenzlova.webnode.cz/ordinacni-hodiny/ .

Á propós, nemáte někdo přístup k tomuto článku: http://bjsm.bmj.com/content/45/4/366.1 ? Byl bych strašně vděčen za stažení!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam