• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRUKNÍR - na nastence anketka pro vsechny
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ZUZKAOU: ke kazdemu stylu ucesu sedi jinej knirek. nejaka typologie plesaticich hlav s knirem by nebyla?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Typologie ;-)

TWORBO
    TWORBO --- ---
    Čmaňa, Rosak a dalsi velikani televizniho mrožerstvi. ID PVO, kde pak jsi? Tve Idoly propirame....
    KAAKA
    KAAKA --- ---
    TWORBO: ptá se jedna filcka druhý:"tak co jak se máš?"druhá:"áále na prd,bydlím teď v kníru nějakýho chlapa a tam je ti zima.." "no to já jsem dřív taky byla v kníru,ale našla jsem si něco lepšího.musíš si vyčíhnout nějakou ženskou a vlezt jí do kalhotek.tam je to paráda.."rozplývá se druhá."tak já to teda zkusím "na to druhá.potkají se druhej den:"tak co??" "no hele,tak jsem si vyhlídla tu ženskou,vlezla jsem jí do kalhotek,no perfektní..ale nevím,co se v noci dělo,ale ráno jsem se probudila zas v tom kníru!!!"
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    TWORBO: velký vodní tulák děkuje za rozbor

TWORBO
    TWORBO --- ---
    Od revolučního roku 1848 byl knír vždy považován za „revoluční“ či „volnomyšlenkářský“ a někdy i agresivní. Naopak hladce oholená tvář symbolizovala „staré“ pořádky. Teprve mnohem později se knír stal výrazem mužnosti a symbolem dobrého společenského postavení. V Rakousku šel příkladem samotný císař František Josef I., který usedl na trůn právě na sklonku revolučních let 1848 až 1849. Jeho švihácké vousy s knírem působily jako módní příklad, zvláště po neúspěšném atentátu na císaře, kdy se František Josef stal rázem jedním z nejpopulárnějších rakouských panovníků.

Kníry nejrůznějších tvarů a velikostí se staly hlavně v průběhu 2. poloviny 19. století oblíbeným doplňkem zevnějšku důstojnických kavalírů a šviháků. Tuto módu převzaly prakticky všechny evropské armády po porážce evropských revolucí z let 1848 až 1849. Tehdy nejrůzněji stylizované kníry a vousy zdobily téměř výlučně jejich revoluční protivníky. U některých vybraných jednotek však byly i nadále jakékoliv vousy zakázány a jejich příslušníci do služby nastupovali vždy pečlivě oholeni.
    Mimo švihácké kníry mladých důstojníků se v armádních kruzích i nadále uplatňovala tradice tzv. granátnických či husarských knírů. U těchto pěších a jezdeckých oddílů bylo nošení knírů předepsáno a vyžadováno. Dlouhodobě trvající tradice vojenských knírů působila v mnohých případech jako následování hodný vzor i pro ostatní příslušníky armádních, policejních či dalších uniformovaných sborů.

vice zde: http://sechtl-vosecek.ucw.cz/vousaci/p0.html

MATHEW
    MATHEW --- ---

KAAKA
    KAAKA --- ---
    tohle audítko ve mně vzbuzuje značně rozporuplné pocity a nečekané svody založit další, o erotické reflexi chlupatých mužských zad :)
    nicméně, položili jste si někdy otázku, co je vlastně knír? kde má takový knír hranice? jaký je morfologický vztah kníru a motýla?
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    TWORBO: lol
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    me by zajimal nazor dam na "lechtive praktiky"s knirem /kdyz teda to ma klub v podtitulu/
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    KARCOOLKA: nevim, kdyz sem ho videl ja, pouzival sombrero s dratkama....
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    TWORBO: no hustý :-D čím si to patlá, aby to tak stálo?
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    TWORBO: des bes... mi pripomnelo na vojne jeden typek se holil na ranni nastup a o na nastup odpoledni... kdyz se neoholil tak mu davali cocku... tenhle ten tvuj radeji pestuje
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    s timhle chlapkem sem si pred asi 12 lety v istanbulu potras rukou a kamos to zvecnil na fotce kterou bych mozna este nekde vyhrabal.... to jsem sam byl jeste holobradek
    nicmene samotnej knirac. /hlavne tomu vousy plynule prechazely v porost na hrudi.

ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    teda pardon za velikost..

ANGLAN
    ANGLAN --- ---

ANGLAN
    ANGLAN --- ---

ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    PEPAZZ: ty voe gunter jede !!! obcas zajdu pozde pro toceni a jediny co je otevreno je mistni disko trisko.. tohle jsem tam musel nekdy slyset.. ale ted vim ze stoji za tou pisni sam dabbel... uff :)
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam