• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CROMETeorie a praxe kolektivních vztahů, polyamory, svobodné vztahy
    ZIVA
    ZIVA --- ---
    FRONEMA: slusi ti to! (mimojine)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Jak jste mozna zachytili, byla jsem vcera u krause. tak se vam jdu pochlubit.
    kratky predrozhovor o polyamory (ktery mi teda prijde skoro informativnejsi nez cela show) http://play.iprima.cz/show-jana-krause/fronema-virglerova-rozhovor
    a samotny kraus https://www.youtube.com/playlist?list=PLEHsUQPwlLwoQ-sXpjrTngbhVtN7uVVGk
    bohuzel se prevazne ptal na bdsm, a to malo polyamory bylo vystrihano do co jste nevideli.
    MASOO
    MASOO --- ---
    FRONEMA: no myslela jsem to tak, ze to sice vsichni zucastneni vedi, ale dva ze tri se nechteji moc potkavat respektive to mit pred ocima...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MASOO: urcite to jde...
    MASOO
    MASOO --- ---
    Dokážete praktikovat dva paralelní vztahy, aniž byste se potkávali všichni ?
    BOD
    BOD --- ---
    v 02×12 American Horror Story praktikují polyamory :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    TLOUDEV: taky ji musim nechat doma
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    TLOUDEV: Jako vono polyamory je z definice mezi lidmi, ne mezi lidmi a cokly ;-).
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    FRONEMA: hmm, koukam ze na me psi volani tento opet se*e...
    MASOO
    MASOO --- ---
    KETHAMINA: proste uz tady tuhle kauzu nebudu ze slusnosti dal rozmazavat.
    WICKY
    WICKY --- ---
    FRONEMA: Výborně, díky.
    WICKY
    WICKY --- ---
    Mohl by jste mi někdo prosím poslat odkaz na polyamory skupinu v Praze, jestli nějaká je na FB? Ať se mohu zapojit, děkuji.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MASOO: v čem by lidem tvoje informace neudělali dobře, respektive co tobě na tom vadí? Mě právě na polyamor přijde super,že můžu v úrovni pravdy zůstat ve všech vztazích. Nejde o to někomu vědomě ubližovat, ale s realitou se musí každý srovnat sám a mazáním medu nebo zastíráním pravdy mu v to nijak nepomůžeš.

MASOO
    MASOO --- ---
    abych to uvedla na spravnou miru, moje teorie (a snad i praxe) je takove, ze vlastne miluju spoustu lidi, nebo je mam hodne rada a zamilovanost je tento defaultni stav okoreneny fyzickou pritazlivosti a emocemi, to ale rychle prechazi, pak je treba aby se to posunulo na level vyssi... a i tak nevidim momentalne duvod na tom zakladat nejake "zavisle" vztahy.
    Tohle bylo proste okouzleni.
    Respekt, pratelstvi, spolecne zajmy a cile, sympatie, ktere se proste trochu umocnily emocema a hormonama, nic velkyho;)
    Jak sem i psala, na nic nedoslo. A nedojde.
    A uz koncim, jsou lide, kteri to tu cetli a neudelaly jim tyhle informace moc dobre:(
    LYDI
    LYDI --- ---
    rekla bych, ze s kazdou zamilovanosti to davam lepe. ale stejne ted sem zrovna zas zjistila ze i po roce a pul ten clovek je mi hodne duelzity a ze to uvnitr to trochu breci i kdyz nejsem z toho nejaka fakt spatna. ostatne podle me to obrouseni neplati pro vsechny mozna pro tebe jo, ale treba u me asi moc ne
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MASOO: mě funguje se zabejvat něčím, to pak člověk nemá čas na překombinovávání co se po*ralo. A taky jsem se vždycky utěšovala, že si to třeba rozmyslí ...když je kde navázat. Naposledy jsem si slušnou krizovkou prošla loni v lednu, kdy tedy bylo ukončení z roviny racio na mé straně, ale prožívala jsem to děsně. Vobrečela jsem celou sedačku a nejedno rameno :) a opět mi byl muž velkou oporou, takže to nějak přešlo a vyčistilo se, ikdyž se prakticky potkáváme dál ale v jiném režimu, než partnerském.
    MASOO
    MASOO --- ---
    spis sem to vubec necekala
    MASOO
    MASOO --- ---
    KETHAMINA: nebylo, jak rikas, kamarady mam;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MASOO: to bych řadila do sekce "platolásky", teda jestli to nebylo v duchu "ošustit - opustit". V principu pokud jsi mluvící typ, tak stačí mít pár přátel, co naslouchají a nějak se to obrousí. Good luck v dalším případě :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam