• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    SPIRALOID: fakt vám praskla? ta original pružina od pecha? dyť je to drát, že by unes nejspíš vpoho dospělýho ...
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    LAMIA: je to v podstatě jedno. ja ji mela od skoby po skobu.skoby mají hodně vysokou nosnost, šance že rupnou je fakt malá. hlavně ji tam měj a pravidelně kontroluj uzel. mám pružina praskla a lanko mi zachránilo dítě. hacka zůstala viset jen na něm.
    IORETH
    IORETH --- ---
    LAMIA: Pokud hacku nechcete moc často přesouvat po bytě, tak je lepší jistit více stupňů - tedy od skoby ve stropě po karabinu dole. Pokud hacku přesouváte, tak jen od karabiny ke karabině. Na látku bych ji nevázala, i když se to taky dá... Nejslabší článek je ta pružina. Zjevně nepoškozená karabina by měla být vždycky pevnější, než to jistící lanko :)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    tak ještě hacka:

    máme jí už dva dny doma (tu původně z fleru - krasna a poctiva prace, doporučuju) a je to fakt super bydlík a funguje na usnutí skoro stejně rychle jak šátek.

    Jen máme dilema kam patří jistící lanko co jsme k tomu dostali. Chápem, že protáhnout pružinou, nahoře zaháknout do skoby a dole na látku či karabinu?
    díky
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    TAPINA: ses dobra s tema botama na podpatku :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ušila jsem nám zateplenou nosicí vsadku podle tohohle návodu http://nosenideti.cz/clanek.php?clanek_id=93
    A může mrznout :o)


    BEBERA
    BEBERA --- ---
    FUNTL: jo tak...
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    BEBERA: to je fajn, jenom ten konkretni projev neni zrovna prijemny...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    FUNTL: to je snad dobre, ne?

    Muj druhy syn jde v tom pripade proti proudu, nejstastnejsi je u sebe v lehatku, chvilku si pohrajeme, chvilku se pomazlime a pak chce lezet sam, zadny noseni, zadny drzeni. Za jeho 2,5 mesice zivota opravdu brecel jen asi 2x (nosila jsem ho v ruce a myslela jsem, ze ho boli bricho, kdyz uz jsem nevedela, jak mu ulevit, bezmocne jsem ho polozila, hned se uklidnil, zavrel oci a usnul) a jednou skutecne rval (v satku). Az mi to prijde podezrele...
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    RENFRI: to je (horky) dukaz toho, ze se attachement parenting stava mainstreamem :(
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    http://www.vbavlnce.cz/

    V noci z pátku na sobotu byla VYKRADENA naše ostravská prodejna. Vše už jsme uklidili a napravili, takže prosím, pokud se k nám chystáte na nákup, určitě to nerušte! Potřebujeme vaši podporu více než dřív.
    Také vás žádáme o pomoc. Zloděj ne
    byl profík a věděl co krást - kradl vlněné věci - kukly od Manymonths (pochybuji že by obyčejný člověk věděl k čemu ta podivnost slouží), capáky a rukavice od Disany, merino body od Moiry a také novou kolekci od Johy, kterou myslím jen tak někdo v ČR mít nebude. Taky ukradl kojenecké plavky, pleny Sweet Monkey AIO nebo Zdravé lahve. Prostě o tom sortimentu musel něco vědět. Jelikože je prodejna omřížovaná, stálo mu za to sehnat si speciální kleště. Kamerový systém byl zapnutý a budeme jej vyhodnocovat my i policie. Každopádně pokud byste na internetu narazili na tyto věci s podivnou cenou (nejspíše v ostravské lokalitě) nebo pokud pro nás máte jakýkoliv jiný tip, napište nám. Budeme vděčni za každou informaci. A budeme moc rádi, když nás podpoříte nějakým vánočním nákupem. Nějaké zboží nám naštěstí zbylo!
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ADD: my jsme na pravidelne denni spanky pouzivali od 3 do 5 mesicu pravidelne, potom asi do 6-7m jen kdyz se zadarilo a kdyz u nej nekdo byl, jinak by vylezl...
    ADD
    ADD --- ---
    BEBERA: Tak to jo, já se bála, že tam normální dítě má být jen v šestinedělí a že jsem něco nepochopila. :-)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ADD: smankote, omlouvam se, videla jsem 8 mesicu a rikala jsem si, ze to uz je dost pozde na zacinani...
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Mimochodem, jak se tu řešily alternativy merina pro lidi s extrémně citlivou pletí, tak na www.factoryoutlet.cz (prodejny v Modřanech a Bohnicích) mají skvělá hedvábná trika (100% nebo 72% hedvábí), střihy použitelné i do kanceláře. Báječný materiál se skvělými vlastnostmi.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    SEVERINE: právě že i tu podložku z ovce má ta z fleru, mám to z druhé ruky mít ....
    no náš "materiál" se projevuje tak, že vypadá už v 8týdnech i podle doktorky, že její hlavní mise je začít co nejdřív chodit, ale zas tím jak fungujou všechny houpaco-drncající metody (v šátku spí fakt do dvou minut i uprostřed strašlivýho hysteráku) tak věřím, že se vyplatí na uspávání minimálně. A vypadá to, že tahle je dost hluboká i pro lezouny ...
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    LAMIA: mám tu od pecha a klidně bych brala tu druhou (podle mě sou obě stejně kvalitní, jen ta z fleru mi přijde o dost frajerštější) - (jestli dobře vidím, tak je bez podložky, tahle je s podložkou - http://www.fler.cz/zbozi/hacka-latkova-kolebka-komplet-s-podlozkou-1471090 ) a dala si do ní třeba ovčí kůži (co mi tu jinak stejně jen tak leží) v polštáři .. jinak první synek v ní byl od 3 týdnů do 3 měsíců 2x denně, druhej maximálně 7x (já je uhoupávala ve chvíli, kdy už nic jinýho na klid nezabíralo) - ale ani jeden mi tam nevydržel dýl, než do toho 3 měsíce, protože pak se začli otáčet a dělat různý špumrnágle .. ale kamarádky holčičky se v ní houpaly do 9 měsíců - jde o to, co máš doma za matriál ..
    ADD
    ADD --- ---
    LAMIA: Dobře udělaná hacka se využije dlouho, vždyť je to vpodstatě taková látková houpačka. :-)
    A já děkuju za odkaz na ty fler hacky, asi si objednám tu merino vložku, jen tak jako kobereček. Merino u nás frčí, tohle zpracování jsem neznala.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    ADD: diky
    merino ma ta od pecha-pise merino vlozka, ta druha asi taky kdyz pise ovecku, jestli to chapiu dobre:)
    takze nejaky zasadnejsi rozdil v cvockach a zavazovackach neni? nebo nejake pech vychytavky?

    me je taky sympaticka vic ta homemade

    a jak jsme pochopili hacka se da pouzivat min do 9mesicu.

    mala je jako doma v satku, ted prisel obri uspech na usinani staricke kolibky na chalupe, takze verim v uspech hacky na doma...
    ADD
    ADD --- ---
    BEBERA: V osmi týdnech? To by se skoro nikomu nevyplatilo ji pořizovat, kdyby nešla používat déle než dva měsíce, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam