jak prozivaly vase deti odstaveni? u nas je to absolutni tragedie, dcera 17 mesicu, kojena od roku 2-3 denne, zacala se mi budit zase v noci, dozadovat se mlika, sape se mi po vystrihu a dokaze v noci pul hodiny i vice hystericky rvat, mam ji v posteli, takze po me lozi, je pomerne nepricetna, kdyz ji chci uklidnit, nemuzu ji ani obejmout, ani se ji dotknout, moc ji nechci davat protoze to je krok z5 a navrat k nocnim kojeni, ale protoze se to opakuje tak je "pohodlnejsi" ji dat, nez byt nevyspana a resit vztekle dite kazdou noc...pres den se sape po vystrihu... Rady kolem me se deli na dva tabory = okamzite odstaveni, protoze by to pro ni pak mohlo byt jeste horsi a tezsi...anebo ze kojit, a cekat az se dite samo prirozene ostavi... podotykam ze do 4 let se mi kojit nechce... Ja ted nevim kam se priklonit, zkousim ji odstavit, dva dny nedostala, ale je to dost hrozne, je mi ji lito... Poslouchat ten dlouhy, nestastny plac moc nedavam, cestu "nechat vyrvat" neaplikuji... udajne dlouhe kojeni neni dobre ani z logopedickeho hlediska, ze pohyby jazyka pri sani nejsou vhodne, a sensitivni faze na odstaveni, kdy to dite v pohode prijme je v roce... Premyslela jsem o omezeni, ale to nevim zda neco resi a jestli by to pomohlo...