SHARIE: já myslím, že nejefektivnější je koupit šátek, který se ti líbí vzorem, barvou, materiálem (chceš bavlnu nebo příměs?) ideálně z druhé ruky a když Ti přestane vyhovovat, tak ho poslat dál a koupit jiný. Sama jsem to tak udělat nechtěla, když jsem přecházela z elastiku na pevný, a dopadlo to tak. Prostě s ním párkrát musíš navázat a zkusit. Já jako první šáhla po Zaře. Nosila jsem v ní asi dva měsíce a pak si uvědomila, že mi nevyhovuje způsob, jakým jsou udělané okraje (tlačily mě) a navíc je dlouhá. Vyměnila jsem ji za jiný šátek. Ten jsem pak zase vyměnila atd atd. :-) Prostě teď už nějak vím, co tak asi chci. Ale zároveň se Ti prostě musí líbit (nebo je to teda ideální stav). Neobully neznám, žádný jsem nezkoušela, ale reference jsou na ně moc dobré, tak bych se toho nebála. Můžeš se zkusit pobrouzdat na nosenideti.cz, určitě bude reference, které z nich mají jaké vlastnosti (tloušťka a tak) - tady je jedna diskuze o nich
http://www.nosenideti.cz/china.php?phpbb=phpbb%2Fviewtopic.php%3Fp%3D97821%2397821
Údajně ale má každý neobulle trochu jiné vlastnosti, tak bych to zjišťovala přesně podle těch typů, co chceš. Případně tam hoď do diskuze dotaz, on se ozve někdo, kdo s nimi má zkušenost...