ANNAWA:
THURINGWETHIL: Mně se nejvíc osvědčila docela obyčejná šusťáková taška, která jde suchým zipem přidělat na kočárek a má i normální ucha na nošení. Neváží nic a vejde se do ní všechno. Přebalovací podložku jsem se nenaučila používat, na novorozence jsem používala jednorázové (dost často ji znečistil a co pak s tím - radši ji vyhodím než povezu domů špinavou), starší děti přebaluju drsně na tom, co zrovna leží pod našima nohama - na trávě, na skále, na podlaze. Protože velmi často děti někomu předávám a za matku mám intelektuálku a za manžela chlapa, začala jsem používat několik jednotlivých látkových tašek, které jsou nadepsané "Benýs", "Nik" a "Pleny a kapesníčky", protože se mi jinak děti vracely oblečené prapodivně s vysvětelení, že jejich oblečení v tašce nebylo. :-) Ale všechno jsou to lehké tašky, použitelné kdykoli na cokoli jiného, a které se navíc už předtím vyskytovaly v domácnosti.
Batoh přidělatelný na nosítko by byl skvělý, ale obávám se, že k manduce se nevyrábí. Do krosny se mi ale věci na dvě děti v pohodě vejdou.