SELLIGAN: ono taky petimesicni dite jeste bude usinat jinak nez pak osmimesicni a taky kazdy dite je jine, neni mozno uplne poradit. Treba mne Matylda v peti mesicich usinala sama a spala celou noc, od sedmyho mesice se to zacalo hrozne menit a neusinala v zadnym pripade sama (nejsem vyrvavaci typ, ale ono by to ani neslo, ona se po chvili rvani davi a zvraci a to jako fest a to proste ja odmitam vydrzet, ptz je u toho fakt nafialovela, cili to proste delat nebudu), ted je ji rok a neusina sama, usina u vysavace (to zkus, to na nektery deti zabira hodne a nevidim v tom zadnou spatnost a usnou vetsinou hned, Mata to praktikuje i ted, coz nechapu, ale oukej, ja uz to po tech vsech lapaliich, kdy jsem zkousela kdovico a vydrz jsem mela, ale proste Matylda je Matylda, neresim) a budi se co tri az ctyri hodiny na mliko (opet voda nebo vyrvani fakt neklaplo, muz taky neklap, babicka taky ne, proste je to mrcha neuveritelna) no a tak to neresim, urcite se nebude budit takhle do patnacti, tak jsem rada ze vubec spinka, hned vzdy usne a spi od osmi do sedmi, s buzenim. je to proste na tobe, ale nemyslim si ze je to jen o rodicich ale hlavne, hlavne o typu ditete :))))