Tak a abych nemluvila jen o vecech co nam nejdou, pochlubim se.
Uspesne sme zvladli kojeni - trvalo to 2 tydny, me malo tucne mleko vs UM vs rustovy spurt a vs moje touha prejit jen na MM - dite se vztekalo u kazdeho kojeni, dozadovalo se lahve, opet se zkousely hadicky a podobne,jako kdysi, ale to uz dite v tom veku neslo oblbnout. Po rade laktacni poradkyne (rikala at se na to vyprdnem v tomto veku, ze uz se stejne neodnauci, za chvili budou prikrmy a navic chce jist a ze mne obdivuje, ze vubec po tolika problemech jeste kojim) se nakonec udelal kompromis a vsichni jsou stastni, dite pije, pribira, ja mam mleka dost a nikdo se nevzteka.dostava dve lahve denne a zbytek kojim a ona se hezky futruje
A taky vcera konecne koupani bez place!!
od narozeni hystericky plac ve vanicce, pote ve sprchovem koute sama ci na penove pdolozce . vysledek tentyz, nakonec jsem se napresovala do sprchoveho koutu s ni, docela to slo, ale i tak byla nervni, nakonec se zkousel i kyblik - zlo nejvetsi pro ni. Vcera mne napadlo vyzkouset kyblik tak, ze bude v jejim oblibenem pokoji, da se tam nasucho a voda se bude postupne prilevat. vysledkem bylo spokojene smejici se dite (ano, nadelali sme kole toho blbin s kachnickama a tak) ale proste pro mne konecne uspech!