NABIS: Dávám tak půl na půl skleničky a vařenou zeleninu, ale tu kupuju mraženou, čerstvou až bude čerstvá. Ovoce taky ze skleniček, u toho jsem u prvního vydržela docela dlouho, protože mě nebavilo to zpracovávat, a on ho měl radši. Akorát banány mačkám ručne, tak shnilá ještě nejsem. Ovocné skleničky kupuju taky v DM ty pro dospělé, je to mnohem lacinější, a já to, ehm, taky docela ráda...:c))
INUSHKA: Já jsem začínala u obou, ani jeden z nich na to IMO nebyl zralý. U prvního jsem dávala zeleninu flaškou, u druhého jsem se na to vyprdla a začala až zhruba v šesti měsících. Jela jsem cca po třech dnech, ale stejně má mladej exém a já furt nemůžu přijít na to, z čeho to je:/ A ke lžičkám - oni toho hlavně ze začátku víc nesnědli, staršího nepočítám, stejně ho podezřívám, že chtěl vyvinout fotosyntézu, ale i mladší postupoval docela pomalu, dostat se na plnou dávku (což je pro něj momentálně cca 100 g zeleniny v sedmi a půl měsících, nějak to nepovažuje za plnohodnotné jídlo) trvalo asi čtrnáct dní. Prvního jsem krmila v polosedě na sobě, druhého v autosedačce.